Literair Café

Lezing: Voeding vanuit de 5 elementen

30 jan @ 20:00 - 22:00

De Oosterse geneeskunde stelt dat een gezonde leefstijl begint bij gebalanceerde voeding. Ellen Richardson en Sietske Nogueras geven er een lezing over mét een kleine proeverij. Vrije toegang, maar reserveren is gewenst.

Literair café: Helma Snelooper

31 jan @ 20:00 - 22:00

Tijdens Poëzieweek treedt Dichter des Achterhoeks Helma Snelooper op in de Koppelkerk met haar nieuwe dichtbundel ‘Opvouwbaar bos’. Haar poëzie wordt omlijst door trekharmonicaspeelster Gerda Reijnders.

Literair café: Annet Schaap

28 feb @ 20:00 - 22:30

Annet Schaap geeft een lezing over haar veelbekroonde boek ‘Lampje’: een avonturenverhaal vol magie en tegelijkertijd een hoopvol epos met psychologische diepgang. Na de pauze vertelt ze tevens over haar nieuwste boek 'De boom met het oor'.

Literair café: Geert Mak

13 mrt @ 20:00 - 22:30

Op vrijdag 13 maart is Geert Mak te gast in het Literair Café van de Koppelkerk om over zijn nieuwe boek ‘Grote verwachtingen’ te praten. In de Boekenweek vertelt hij in boekenstadje Bredevoort over de opvolger van zijn immens succesvolle ‘In Europa’ dat twintig jaar geleden verscheen.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode