Zaalverhuur

Zelf iets organiseren in de Koppelkerk? Dat kan! De ruimtes van de Koppelkerk zijn multifunctioneel ingericht en daarom geschikt voor allerlei doeleinden. Van repetitie tot bedrijfspresentatie, van vergadering tot sfeervol concert, van workshop tot congres, van studiedag tot feestje: de Koppelkerk biedt voor ieder wat wils. Neem contact op voor meer informatie!
Grote zaal - Koppelkerk Bredevoort

Kerkzaal

De kerkzaal is het hart van de Koppelkerk. Met het sfeervolle glas in lood, het hoge plafond, sfeerverlichting, flexibele wanden en met dikwijls kunst aan de muur is de kerkzaal een unieke, inspirerende ruimte voor legio doeleinden. Van concert tot congres, van bedrijfspresentatie tot expositie: de ruimte biedt talloze mogelijkheden.

Boekencafé - Koppelkerk Bredevoort

Boekencafé

Het Boekencafé is de meest knusse ruimte van de Koppelkerk. Met de gezellige zithoek en de boekenkasten is hij uitermate geschikt om bijvoorbeeld een lezing, vergadering, cursus of huiskamerconcert te organiseren. Maar natuurlijk voor een feestje kunt u ook in het Boekencafé terecht!

Bovenzaal - Koppelkerk Bredevoort

Bovenzaal

De bovenzaal bevindt zich op de eerste verdieping van de Koppelkerk. Het is een lichte ruimte die geschikt is voor een expositie, vergadering of workshop.

Zaalverhuur 1

Souterrain

Het souterrain van de Koppelkerk is een ideale locatie voor een atelier, creatieve workshops en kinderfeestjes.

Verdieping
Kunsten
Boeken