Boekencafé

Even bijkomen van alle indrukken? Schuif gezellig aan in ons sfeervolle Boekencafé! Kasten vol boeken en luie stoelen. We serveren overheerlijke koffie, het beste gebak, en fijne wijn. Stuk voor stuk met liefde geselecteerd.

Boekencafé 1
Koffie en huisgemaakt gebak

Kunst, cultuur en koffie met gebak

Niets is lekkerder dan koffie met huisgemaakt gebak. Pak er een goed boek bij en de dag kan niet meer stuk!
Onze taarten en gebak worden op ambachtelijke wijze en veel liefde gemaakt.
Kom proeven in het Boekencafé van de Koppelkerk.

Boekencafé 2

Koffie: Borgman Borgman

Bij koffiebranderij en espressobar Borgman Borgman in Leiden houden ze van koffie. Zielsveel. En dat proeft u. Vader en zoon Borgman selecteren de beste kwaliteit bonen uit diverse windstreken, en branden de bonen zelf met hun prachtige Giesen W6-koffiebrander. Dankzij de slow roast-methode (geleidelijke branding bij lage temperatuur) zijn de koffies van de Borgmannen altijd mooi zacht, aromatisch en fris fruitig.

De Borgman-Borgman-blend (op basis van bonen uit Costa Rica, Brazilië en Guatemala) is inmiddels befaamd binnen én buiten Leiden, en nu ook te proeven in het Boekencafé te Bredevoort. Daarmee is de cirkel rond, want laat de borgmannen (kasteelheren) in de Middeleeuwen nu decennia lang kasteel Bredevoort hebben onderhouden en verdedigd. Nog altijd zijn hun namen en wapenschilden aan te treffen op verschillende historische panden in Bredevoort, en bij ons kunt u dus ook Borgman-koffie drinken.

Bezoek website

Verdieping
Kunsten
Boeken