Exposities

Overzicht van de komende exposities in de Koppelkerk

Expositie: Beauty and Geometry

1 aug @ 11:00 - 30 aug @ 17:00

Wat kan de wiskunde ons nog meer bieden dan alleen getallen, stellingen en vergelijkingen? Met zijn ontwerpen maakt beeldend kunstenaar Han Lammers een vertaalslag van wiskundige vergelijkingen naar tastbare driedimensionale beelden, veelal uitgevoerd in zink.

Expositie: Ontmoetingen / Begegnungen

7 aug @ 11:00 - 27 sep @ 17:00

Wat gebeurt er als acht Duitse en acht Nederlandse kunstenaars met elkaar een kunstzinnige dialoog aangaan? Van 7 augustus tot en met 27 september kruisen de wegen van kunstenaarscollectieven Kunstbalkon Kassel en de Kunstrijders uit de Achterhoek elkaar in de expositie Ontmoetingen / Begegnungen.

Expositie: 50 Years Hendrix In Heaven

5 sep @ 11:00 - 11 okt @ 17:00

Vrijdag 18 september is het exact 50 jaar geleden dat gitaarvirtuoos en muzikale grootheid Jimi Hendrix ons in verbijstering achterliet. Zijn plotselinge dood – op slechts 27-jarige leeftijd – sloeg in als een bom in de muziekwereld. Van 5 september tot en met 11 oktober wijdt de Koppelkerk een expositie aan hem in de bovenzaal.

Overzicht van de exposities uit de afgelopen periode