Concert

Muziek: Gelre Jazz Ensemble

27 okt @ 15:00 - 17:00

De zondagmiddagse jazz jamsessie in de Koppelkerk in Bredevoort is terug van weggeweest. Zondagmiddag 27 oktober leidt bassist Jurgen van der Sluis met het Gelre Jazz Ensemble de sessie. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Concert: Under the Surface

2 nov @ 20:30 - 22:30

Zaterdag 2 november treedt het bijzondere trio Under the Surface op in de Koppelkerk in Bredevoort. Hun muziek kan je zomaar in een andere staat van ‘zijn’ brengen. Zangeres Sanne Rambags, drummer Joost Lijbaart en gitarist Bram Stadhouders laten zich inspireren door etnische muziek en het sjamanisme.

Koppelsessies: EYSIR

17 nov @ 15:00 - 17:00

Zondagmiddag 17 november treedt het duo EYSIR op bij de Koppelsessies in het Boekencafé van de Koppelkerk.Een middag vol pure soul en bluesliedjes: van eigen werk tot Bill Withers en Jimi Hendrix. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Overzicht van de concerten uit de afgelopen periode