Workshop: Pinhole fotografie

8 aug @ 13:30 - 15:00

Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk elke zondag van de maand augustus workshops voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tijdens deze workshops staat er iedere keer een ambacht centraal van de tentoonstelling Kunst | Ambacht, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. In deze tentoonstelling is het werk van acht kunstenaars te zien. Allen beoefenen een andere discipline: van houtbewerken tot sieraden maken en van wet plate fotografie tot fijnschilderen.

Workshop: Draadsculptuur

15 aug @ 13:30 - 15:00

Workshop: Schilderen

22 aug @ 13:30 - 15:00

Workshop: Druktechnieken

29 aug @ 13:30 - 15:00

Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk elke zondag van de maand augustus workshops voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tijdens deze workshops staat er iedere keer een ambacht centraal van de tentoonstelling Kunst | Ambacht, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. Deze workshop staat in het teken van werken met druktechnieken. Net als kunstenaars Béa Verheul en Wim van der Meij ga je aan de slag met onder andere inkt, rollers en papier om je eigen gedrukte kunstwerk te maken.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode