Vrienden van de Koppelkerk

U wordt blij van hetgeen de Koppelkerk te bieden heeft?

Om u ook in de toekomst het brede programma van kunst en cultuur te kunnen blijven aanbieden nodigen wij u uit om actief bij te dragen aan het behoud van dit bijzondere en diverse programma-aanbod voor de Achterhoek. Speciaal daarvoor hebben wij een stichting in het leven geroepen: Stichting Vrienden van de Koppelkerk.

De Koppelkerk brengt een voor de Achterhoek breed en uniek programma op het gebied van kunst, cultuur, muziek, literatuur, lezingen, debat en mooie exposities. U hoeft niet ver te gaan, dit alles vindt u gewoon bij u in de buurt, in Bredevoort.

Als u Vriend wordt, ondersteunt u de activiteiten van de Koppelkerk en levert u een bijdrage aan het verhogen van het niveau van het kunst- en cultuuraanbod in deze regio. Bovendien bieden wij u nog een aantal extraatjes aan, zoals het met korting bezoeken van een aantal activiteiten.

Vrienden van de Koppelkerk

Voor bedrijven bieden wij speciale arrangementen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Stichting Vrienden van de Koppelkerk

7126 AG Bredevoort

info@vriendenvandekoppelkerk.nl
KVK: 69190534

IBAN: NL27 RABO 0322 5724 87

We gaan weer open!

Vanaf 12 juni opent de Koppelkerk overdag weer haar deuren met de expositie Balans. Evenementen vinden voorlopig alleen online plaats.

De coronacrisis treft de cultuursector genadeloos hard. Helpt u ons de crisis door?