Vrienden van de Koppelkerk

U wordt blij van hetgeen de Koppelkerk te bieden heeft?

Om u ook in de toekomst het brede programma van kunst en cultuur te kunnen blijven aanbieden nodigen wij u uit om actief bij te dragen aan het behoud van dit bijzondere en diverse programma-aanbod voor de Achterhoek. Speciaal daarvoor hebben wij een stichting in het leven geroepen: Stichting Vrienden van de Koppelkerk.

De Koppelkerk brengt een voor de Achterhoek breed en uniek programma op het gebied van kunst, cultuur, muziek, literatuur, lezingen, debat en mooie exposities. U hoeft niet ver te gaan, dit alles vindt u gewoon bij u in de buurt, in Bredevoort.

Als u Vriend wordt, ondersteunt u de activiteiten van de Koppelkerk en levert u een bijdrage aan het verhogen van het niveau van het kunst- en cultuuraanbod in deze regio. Bovendien bieden wij u nog een aantal extraatjes aan, zoals het met korting bezoeken van een aantal activiteiten.

Brons

30/jaar
  • 3x per jaar € 5,- korting op de entreeprijzen van de activiteiten in de Koppelkerk, zoals een expositie, een lezing of een concert.
Ik word vriend!

Goud

100/jaar
  • 10x per jaar € 5,- korting op de entreeprijzen van de activiteiten in de Koppelkerk, zoals een expositie, een lezing of een concert.
Ik word vriend!

Voor bedrijven bieden wij speciale arrangementen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

Bedankt voor uw aanmelding!