Vrienden van de Koppelkerk

U wordt blij van hetgeen de Koppelkerk te bieden heeft?

Om u ook in de toekomst het brede programma van kunst en cultuur te kunnen blijven aanbieden nodigen wij u uit om actief bij te dragen aan het behoud van dit bijzondere en diverse programma-aanbod voor de Achterhoek. Speciaal daarvoor hebben wij een stichting in het leven geroepen: Stichting Vrienden van de Koppelkerk.

De Koppelkerk brengt een voor de Achterhoek breed en uniek programma op het gebied van kunst, cultuur, muziek, literatuur, lezingen, debat en mooie exposities. U hoeft niet ver te gaan, dit alles vindt u gewoon bij u in de buurt, in Bredevoort.

Als u Vriend wordt, ondersteunt u de activiteiten van de Koppelkerk en levert u een bijdrage aan het verhogen van het niveau van het kunst- en cultuuraanbod in deze regio. Bovendien bieden wij u nog een aantal extraatjes aan, zoals het met korting bezoeken van een aantal activiteiten.

Voor bedrijven bieden wij speciale arrangementen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Stichting Vrienden van de Koppelkerk

7126 AG Bredevoort

info@vriendenvandekoppelkerk.nl
KVK: 69190534

IBAN: NL27 RABO 0322 5724 87

Steun de Koppelkerk

De coronacrisis treft de cultuursector genadeloos hard. Doe een gift en help ons de crisis door!