Tegenlicht Meet Up

Tegenlicht Meet Up Bredevoort

Stichting Koppelkerk in Bredevoort organiseert in samenwerking met VPRO Tegenlicht een maandelijkse programmareeks: de Tegenlicht Meet Up. Een discussieavond naar aanleiding van een Tegenlicht-uitzending.

Tegenlicht is toekomstjournalistiek: iedere zondagavond onderzoekt de VPRO nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap onderzocht. Elke maand praten we, aan de hand van fragmenten van de gekozen uitzending, samen met relevante gasten uit de regio na over de documentaire. Zo brengen wij grote thema’s dichtbij huis.

Denk en praat ook mee! De toegang is gratis.

 

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Eerder in (Tegenlicht) Meet Up Bredevoort

Verslag: Meet up over grensoverschrijdende samenwerking

Vrijdag 8 juni organiseerde de Koppelkerk een meet up over grensoverschrijdende samenwerking in de techniek. Er waren een viertal interessante gasten met praktijkervaringen. Tom Lamers (nu nog werkzaam bij de gemeente Aalten, maar straks adjunct directeur-bestuurder bij de Euregio) gaf in vogelvlucht het ontstaan van de Euregio weer.

Lees meer

Tegenlicht : Hoe voeden we 9 miljard monden?

Dat is de centrale vraag in de Tegenlicht-uitzending “Boer zoekt voedselflat”. Die uitzending was basis van een meet-up op vrijdagavond 16 juni in de Koppelkerk te Bredevoort. Er waren drie spraakzame en deskundige gasten. André Wikkerink, geboren in ’t Klooster,...

Lees meer
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!

Verdieping
Kunsten
Boeken