Theater: De Andersons – Een mooiere wereld

11 dec @ 20:30 - 22:30

Een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Pippi-schrijfster Astrid Lindgren. De nieuwe voorstelling ‘Een mooiere wereld’ van het Zweeds-Nederlandse muzikale duo De Andersons tourt momenteel door het land. Op vrijdag 11 december is de voorstelling te zien in de Koppelkerk.

Theater: Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)

14 nov @ 20:30 - 22:30

Dit najaar zoekt de Koppelkerk in Bredevoort de kracht van het kleine op. De theatervoorstelling ‘Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)’ komt het best tot zijn recht in een klein, intiem gezelschap. Op zaterdag 14 november is het stuk te zien in de Koppelkerk.

Theater: Hendrickje, Rembrandts lief

31 okt @ 20:00 - 22:00

De ontroerende voorstelling Hendrickje, Rembrandts Lief is nog eenmaal terug. Na meer dan 300 optredens zal Hermi Hartjes de laatste voorstelling spelen. Waar anders dan in de Hendrickjes geboortestad Bredevoort? Op zaterdag 31 oktober brengt de theatermaakster een ode aan de Achterhoekse vrouw in de Koppelkerk.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode