Theater: De Andersons – Een mooiere wereld

11 dec @ 20:30 - 22:30

Een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Pippi-schrijfster Astrid Lindgren. De nieuwe voorstelling ‘Een mooiere wereld’ van het Zweeds-Nederlandse muzikale duo De Andersons tourt momenteel door het land. Op vrijdag 11 december is de voorstelling te zien in de Koppelkerk.

Theater: Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)

9 jan 2021 @ 20:30 - 22:30

Deze winter zoekt de Koppelkerk in Bredevoort de kracht van het kleine op. De theatervoorstelling ‘Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)’ komt het best tot zijn recht in een klein, intiem gezelschap. Op zaterdag 9 januari is het stuk te zien in de Koppelkerk.

Theater: Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)

10 jan 2021 @ 20:00 - 22:00

Deze winter zoekt de Koppelkerk in Bredevoort de kracht van het kleine op. De theatervoorstelling ‘Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)’ komt het best tot zijn recht in een klein, intiem gezelschap. Op zondag 10 januari is het stuk te zien in de Koppelkerk.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode

Theater: Hendrickje, Rembrandts lief

1 nov @ 20:00 - 22:00

Theater: Hendrickje, Rembrandts lief

31 okt @ 20:00 - 22:00

De ontroerende voorstelling Hendrickje, Rembrandts Lief is nog eenmaal terug. Na meer dan 300 optredens zal Hermi Hartjes de laatste voorstelling spelen. Waar anders dan in de Hendrickjes geboortestad Bredevoort? Op zaterdag 31 oktober brengt de theatermaakster een ode aan de Achterhoekse vrouw in de Koppelkerk.

Theater: Kras | Kerf

3 okt @ 20:00 - 22:00

Op zaterdag 3 oktober is de muzikale theatervoorstelling ‘KRAS | kerf’ over het persoonlijke vluchtverhaal van de Syrische Haidar Habash terug in de gemeente Aalten. Eerder werd het indringende stuk in kleine setting opgevoerd in het Nationaal Onderduikmuseum; op 3 oktober staat Haidar opnieuw op de planken in de Koppelkerk voor een iets groter publiek.

Theater: Ik hou van Herman

12 jul 2019 @ 20:30 - 22:30

Saxofonist Bertus Borgers treedt op met een theatervoorstelling over Herman Brood vol persoonlijke verhalen en muziek. Borgers was een goede vriend van Brood. De saxofonist speelde veel met de rock ’n roll junkie, o.a. in Herman Brood & His Wild Romance.