Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode

Theater: Hendrickje, Rembrandts lief

1 nov 2020 @ 20:00 - 22:00

Theater: Hendrickje, Rembrandts lief

31 okt 2020 @ 20:00 - 22:00

De ontroerende voorstelling Hendrickje, Rembrandts Lief is nog eenmaal terug. Na meer dan 300 optredens zal Hermi Hartjes de laatste voorstelling spelen. Waar anders dan in de Hendrickjes geboortestad Bredevoort? Op zaterdag 31 oktober brengt de theatermaakster een ode aan de Achterhoekse vrouw in de Koppelkerk.

Theater: Kras | Kerf

3 okt 2020 @ 20:00 - 22:00

Op zaterdag 3 oktober is de muzikale theatervoorstelling ‘KRAS | kerf’ over het persoonlijke vluchtverhaal van de Syrische Haidar Habash terug in de gemeente Aalten. Eerder werd het indringende stuk in kleine setting opgevoerd in het Nationaal Onderduikmuseum; op 3 oktober staat Haidar opnieuw op de planken in de Koppelkerk voor een iets groter publiek.

Theater: Ik hou van Herman

12 jul 2019 @ 20:30 - 22:30

Saxofonist Bertus Borgers treedt op met een theatervoorstelling over Herman Brood vol persoonlijke verhalen en muziek. Borgers was een goede vriend van Brood. De saxofonist speelde veel met de rock ’n roll junkie, o.a. in Herman Brood & His Wild Romance.