Overige evenementen

Terugkijken wanneer het jou uitkomt

Veel van de evenementen die de Koppelkerk organiseert kun je ook later terug kijken. Had je geen tijd om een evenement rechtstreeks te zien of bij te wonen, het kan ook achteraf.

Na registratie en betaling, ontvang je een persoonlijke link naar het event. Hiermee kun je op je computer, tablet of mobiel het programma bekijken. Zo vaak als je wilt.

Tekst gaat verder onder de foto

Terugkijken Koppelkerk Online

Evenement (online): Uw monument duurzaam

8 apr 2021 - 8 apr 2022

Op donderdagavond 8 april organiseren de gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk in samenwerking met Dijkoraad en Gelders Genootschap een webinar met als onderwerp: ‘Uw monument duurzaam’. Interessante sprekers nemen u mee bij het verduurzamen van uw monument. De avond wordt uitgezonden vanuit de Koppelkerk in Bredevoort en is gratis te volgen via livestream.

Evenement (online): Politiek Café

5 mrt 2021 - 5 mrt 2022

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, organiseert culturele vrijplaats de Koppelkerk in Bredevoort op vrijdagavond 5 maart een Politiek Café. Moderator Jan Bart Wilschut gaat in gesprek met zes landelijke partijen over drie prangende thema’s: klimaat, de groeiende kloof tussen arm en rijk en het coronavirus. De avond is gratis te volgen via livestream.