Terugkijken wanneer het jou uitkomt

Veel van de evenementen die de Koppelkerk organiseert kun je ook later (tegen betaling) terug kijken. Had je geen tijd om een cursus of een kunstlezing rechtstreeks te zien, het kan ook achteraf.

Na registratie en betaling ontvang je een persoonlijke link naar het event. Deze blijft in principe onbeperkt geldig. Je kunt dus net zo vaak en lang kijken als je wilt.

Tekst gaat verder onder de foto

Terugkijken Koppelkerk Online

Terugkijken: Kunstlezing Jan van Eyck

3 mei 2020 - 3 mei 2021

Kijk hier de online kunstlezing terug over de befaamde Vlaamse kunstschilder Jan van Eyck door kunsthistorica Maria Driessen. Museum voor Schone Kunsten Gent bracht een groot eerbetoon aan de kunstschilder. Door de coronacrisis is de expositie nauwelijks te zien geweest. Je kunt je gelukkig troosten met een kunsthistorische inleiding op Van Eycks werk vanuit je eigen luie stoel.

Terugkijken: Wat zou Aristoteles doen?

27 mei 2020 - 27 mei 2022

Kijk hier alle delen terug van de vierdelige collegereeks over de ethiek van Aristoteles. Emeritus-hoogleraar Paul van Tongeren vertelt hoe een denker van meer dan tweeduizend jaar geleden ons vandaag de dag én in deze coronacrisis handvatten kan bieden voor het leiden van goed en gelukkig leven.