Steun de Koppelkerk

Steun de Koppelkerk

Het zijn moeilijke tijden. Voor iedereen, maar zeker ook voor de cultuursector. De Koppelkerk bestaat bij de gratie van de culturele activiteiten die wij organiseren. Hiervan kan het grootste deel helaas niet plaatsvinden. Helpt u ons om deze lastige tijd te overbruggen? We kunnen nu – meer dan ooit – uw steun gebruiken. U kunt ons helpen door een gift te doen of een cadeaubon te kopen. Alvast heel hartelijk dank voor uw steun!

Uw gift  Cadeaubon

  U kunt ons natuurlijk ook helpen deze moeilijk tijd te doorstaan door een cadeaubon te kopen. Zodra de deuren weer geopend zijn, kan de cadeaubon worden verzilverd. De bon kan bij al onze evenementen worden ingeleverd en ook in het Boekencafé worden besteed. Hopelijk mogen we elkaar snel weer begroeten!

  Tip

  Ook leuk om een cadeaubon van de Koppelkerk cadeau te doen.

  Koppelkerk

  vrijplaats voor kunst & cultuur 

  De Koppelkerk is de centrale plek voor kunst en cultuur in het pittoreske boekenstadje Bredevoort. Met wisselende exposities, concerten, lezingen en een sfeervol boekencafé is de Koppelkerk de uitgelezen ontmoetingsplaats voor Nederlandse en Duitse cultuurliefhebbers. Het culturele programma van Stichting Koppelkerk rust op drie pijlers:

  Kunsten

  In de eerste plaats staan in de Koppelkerk de kunsten centraal. Overdag is de Koppelkerk een podium voor beeldende kunst met wisselende exposities; ’s avonds een podium voor muziek of theater. In de bovenzaal exposeren regionale of Duitse kunstenaars. Zo komen alle vormen van kunst samen onder één dak.

  Boeken

  Met een haard, fauteuils en een leestafel is het Boekencafé de ideale plek om een boek te lezen of te kopen. Boekhandelaren uit Bredevoort Boekenstad vullen de boekenkasten. Daarnaast treden schrijvers en dichters op in het Literair Café en vinden er boekenmarkten en boekenbeurzen plaats.

  Verdieping

  Verdieping is de laatste pijler van de Koppelkerk. Er zijn verdiepende lezingen in het Kenniscafé, boeiende kunstlezingen in aansluiting bij grote exposities in den lande, en maandelijkse Tegenlicht Meet Ups: discussieavonden over urgente, maatschappelijke thema’s.

  Verdieping
  Kunsten
  Boeken