Vacatures

Wat is de Koppelkerk?

De Koppelkerk is sinds oktober 2015 een vrijplaats voor kunst & cultuur in de breedste zin. Naast de wisselende exposities in de grote zaal en de bovenzaal, organiseren wij vele concerten, literaire voordrachten, kunstlezingen, en stellen maatschappelijke kwesties aan de orde in lezingen en Tegenlicht Meet Ups. Voor bijna iedereen is er wel iets te vinden bij de Koppelkerk. Misschien ook voor jou!

Wat kun je doen als vrijwilliger bij de Koppelkerk?

Als vrijwilliger bij de Koppelkerk draag je bij aan de succesvolle uitvoering van onze verschillende evenementen. We gaan samen op zoek naar een plek waar jij je op je gemak voelt en jouw talenten het beste tot hun recht komen. Zo kun je baliemedewerker worden, rondleidingen geven, de gasten een gezellige tijd bezorgen in ons boekencafé, of in de avonden helpen tijdens diverse evenementen.

Wat biedt de Koppelkerk jou?

Je komt terecht in een gezellig en vooral heel divers team, waarin we proberen iedereen op de voor hem/haar ideale plek neer te zetten. Al gauw merk je dat je ook nog eens veel bijleert over bijvoorbeeld de kunst in de exposities of de inhoud van de lezingen. Omdat we veel bezoekers ontvangen, heb je contact met veel verschillende mensen: kunstenaars, muziekliefhebbers, museumbezoekers… Kortom, je bent bezig met praktische zaken, kennis gerelateerde zaken, maar bent ook vooral op het sociale vlak bezig. Als vrijwilliger profiteer je bovendien van gratis entree tijdens de exposities en de online avondprogramma’s.

Wat zoekt de Koppelkerk in jou?

De Koppelkerk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor het behoud van de Koppelkerk als culturele vrijplaats. Interesse of affiniteit op het gebied van kunst en cultuur is een duidelijke pré. Je moet het leuk vinden om met allerlei verschillende mensen contact te hebben en ervoor te zorgen dat de bezoeker zijn bezoek als prettig ervaart.

Ik meld mij aan als vrijwilliger bij de Koppelkerk!

Wanneer je je aanmeldt als vrijwilliger bij de Koppelkerk, zullen we eerst een oriënterend gesprek inplannen om nader kennis te maken. In dit gesprek zal blijken waar je het meest op je plek zult zijn om het beste uit jezelf en het werk te halen.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Wij zoeken…

Livestream medewerker

Livestream medewerker

Voor ons team zijn wij momenteel hard op zoek naar mensen die ons livestream-team kunnen versterken. Als livestream medewerker zorg je ervoor dat ook de mensen thuis online kunnen genieten van onze lezingen, debatten en andere bijeenkomsten.

Wat kun je verwachten?

Als livestreammedewerker word je voornamelijk ingeroosterd op een avond. Met het team bouwen we de expositiezaal om naar een ruimte voor theater en (kunst)lezingen. De camera’s worden geïnstalleerd, de lichten en theaterspots juist ingesteld, het geluid getest en de kabels voor de videoverbinding gelegd.
Tijdens de livestream zorg je ervoor dat de juiste mensen in beeld komen, het geluid perfect blijft en op het juiste moment de afbeeldingen op het beeld verschijnen.

Wat verwachten wij?
Omdat je als livestreammedewerker verantwoordelijk bent voor de techniek van de livestream is enige kennis (of in ieder geval interesse) hiervan een must. Aangezien de techniek soms voor onvoorziene situaties zorgt, is het een pré als je een beetje stressbestendig bent en snel een oplossingen weet te vinden.

Lijkt dit je wat? Of wil je er graag in een gesprek achter komen of dit iets voor je is? Laat het weten!

Klusjesman/-vrouw

Klusjesman/-vrouw

Momenteel zijn wij hard op zoek naar iemand die handig is met hamers, kundig met kabels en zijn hand er niet voor omdraait om een lampje te vervangen.
Als klusjesman of -vrouw zorg je ervoor dat de Koppelkerk er altijd piekfijn uitziet en veilig is.

Wat kun je verwachten?
Naast de gangbare klussen zoals het op- en afbouwen van tentoonstellingen eens in de twee maanden, kun je zomaar gebeld worden voor een onvoorziene klus. Zo kan het zijn dat de beamer het plots niet meer doet, een rolgordijn niet meer naar beneden wil, een elektriciteitskabel moet worden vervangen, enz.

Wat verwachten wij?
Omdat je als klusjesman/-vrouw verantwoordelijk bent voor de onderhoud van het gebouw zijn twee rechterhanden en enige technische kennis een must. Daarnaast verwachten we van je dat je flexibel bent in je beschikbaarheid.

Lijkt dit je wat? Of wil je er graag in een gesprek achter komen of dit iets voor je is? Laat het weten!

Jij kan bieden…

Verdieping
Kunsten
Boeken