Een overzicht van de komende evenementen in de Koppelkerk in de categorie kunsten. Zoals exposities en concerten.

Expositie: In de voetsporen van Rembrandt

24 jan @ 11:00 - 13 apr @ 17:00

Zestien figuratieve kunstenaars uit het noorden van Nederland strijken neer in de Koppelkerk: Henk Helmantel, Rein Pol en de meest veelbelovende afstudeerders van de Klassieke Academie tonen hun werk in de stijl van Rembrandt.

Theater: Erik Krikke – ‘Operatie Geslaagd’

11 apr @ 20:30 - 23:00

'Operatie Geslaagd' vertelt het verhaal van Erik Krikke, die in 2007 werd uitgezonden naar Kandahar (Afghanistan) en tijdens zijn werk als operatieassistent chirurgie getraumatiseerd raakte. Hij beschrijft op rauwe en openhartige wijze de ervaringen die aanleiding gaven tot PTSS en de vernietigende impact die het heeft op een persoon en zijn omgeving.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode