Expositie: Paul Bouwens – Weerfotografie

25 mei @ 11:00 - 30 jun @ 17:00

Zijn weerfoto’s haalden wel honderd keer het journaal: de Zeeuwse weerfotograaf Paul Bouwens is een vaste leverancier van weerfoto’s aan NOS-weerman Marco Verhoef. Van 25 mei tot en met 30 juni exposeert Bouwens met zijn weerfoto’s in onze bovenzaal.

Expositie: Herman Brood

31 mei @ 11:00 - 21 jul @ 17:00

Van 31 mei tot en met 21 juli wijdt de Koppelkerk een tentoonstelling aan kunstenaar en rock en roll-artiest Herman Brood (1946-2001). Uit zijn muziek, schilderijen en zeefdrukken spreekt een enorme gedrevenheid. Brood was de Nederlandse belichaming van het credo ‘sex, drugs & rock ’n roll’.

Expositie: Wanderlust

6 jul @ 11:00 - 11 aug @ 17:00

Heleen Simons neemt de bezoeker in Wanderlust mee naar die kleine momenten waarbij je even ontsnapt aan de werkelijkheid. De momenten dat je er in de auto achter komt dat je onbewust al verder bent dan je dacht of het moment dat je even wegdroomt in de wachtrij bij de kassa.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode