Expositie: Vliedende vensters

27 sep @ 11:00 - 10 nov @ 17:00

Ton Schoorlemmer exposeert t/m 10 november in de bovenzaal van de Koppelkerk met zijn expositie ‘Vliedende Vensters’. Een centraal thema van de expositie is de eindigheid van het leven.

Expositie: Kunstroof

18 okt @ 11:00 - 22 dec @ 17:00

Veel van de kunst die men bij tentoonstellingen in de Koppelkerk ziet is afkomstig uit een museumcollectie, of van de kunstenaar zelf. Maar vele prachtige kunstwerken hangen natuurlijk gewoon bij mensen thuis aan de muur. Van 18 oktober t/m 22 december biedt de Koppelkerk deze particuliere kunstschatten een podium.

Muziek: Gelre Jazz Ensemble

27 okt @ 15:00 - 17:00

De zondagmiddagse jazz jamsessie in de Koppelkerk in Bredevoort is terug van weggeweest. Zondagmiddag 27 oktober leidt bassist Jurgen van der Sluis met het Gelre Jazz Ensemble de sessie. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode