Een overzicht van de komende evenementen in de Koppelkerk in de categorie kunsten. Zoals exposities en concerten.

Expositie: Kunstroof

18 okt @ 11:00 - 22 dec @ 17:00

Veel van de kunst die men bij tentoonstellingen in de Koppelkerk ziet is afkomstig uit een museumcollectie, of van de kunstenaar zelf. Maar vele prachtige kunstwerken hangen natuurlijk gewoon bij mensen thuis aan de muur. Tot en met 22 december biedt de Koppelkerk deze particuliere kunstschatten een podium.

Foto-expositie: Gregory Herpe

16 nov @ 11:00 - 22 dec @ 17:00

De mens, de stad, de maatschappij en minimalistische landschappen zijn de favoriete onderwerpen van deze Franse topfotograaf. Met zijn zwart-wit foto’s richt Herpe zich op de ongepolijste essentie. Meet the Artist: Maak nu zelf kennis met Grégory Herpe in het weekend van 14-15 en 21-22 december. Voertaal Engels of Frans

Koppelsessies: Organ Utan

8 dec @ 14:30 - 16:30

Zondagmiddag 8 december treedt het Hammond-trio Organ Utan op in de jamsessie in de Koppelkerk. Drie talentvolle Duitse musici troffen elkaar op het Arnhemse conservatorium en blazen traditionele jazz-standards een nieuw, groovy leven in. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Overzicht van de evenementen uit de afgelopen periode