Aanmelden De Bazaar 2018

Aanmelden is in principe niet meer mogelijk. Mocht je héle leuken spullen hebben, stuur even een mailtje met een paar foto’s van je aanbod voor de Bazaar.

De Bazaar: retro & handmade markt

Na het grote succes van De Bazaar 2017 organiseert culturele vrijplaats de Koppelkerk op zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2018 wederom deze leuke retro & handmade markt. Op de markt staan aanbieders van retro- en vintage-artikelen (bijvoorbeeld meubeltjes, lampen, vinyl en kleding) en creatievelingen met uiteenlopende handmade producten (bijvoorbeeld sieraden, kaarten, textielkunst en objecten in hout en metaal).
De Koppelkerk is een voormalige kerk die is omgedoopt tot ‘vrijplaats voor kunst en cultuur’.  Doorlopend zijn er exposities te zien, concerten en lezingen te bezoeken en vinden er discussieavonden plaats. Ook beurzen en markten worden georganiseerd, zoals boekenmarkten en deze Bazaar. De Koppelkerk is gevestigd in het pittoreske en toeristische vestingstadje Bredevoort, in de Achterhoek.

Marktkramen

De Bazaar bestaat uit beurstafels in de kerkzaal en marktkramen op het buitenterrein van de Koppelkerk. Indien u een plaats binnen heeft, kunt u uw waar van zaterdag op zondag laten staan. De Koppelkerk is beveiligd. Indien u een plaats op het buitenterrein heeft, dient u uw waar na openingstijden op te ruimen en zondagochtend weer in te richten.

Prijzen binnen

• één tafel 2,5 x 1 m met zwart kleed
  • opruimen zaterdagavond niet nodig

2 dagen: € 50,- / 1 dag: € 35,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Prijzen buiten

• kraam 3 x 1 m
  • zaterdagavond opruimen, zondagochtend weer inrichten

2 dagen: € 50,- / 1 dag: € 35,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Inrichten

Zaterdag 11 augustus vanaf 9.00 uur
Zondag 12 augustus vanaf 9.00 uur

Opruimen

Zaterdag 11 augustus vanaf 17.00 uur
Zondag 12 augustus vanaf 17.00 uur

Auto’s

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand van de Koppelkerk, de zogenaamde ‘Boekenstad-parkeerplaatsen’. De schaarse parkeergelegenheid naast de Koppelkerk wordt gereserveerd voor mindervaliden. Bij het inrichten en opruimen van de kraam kunt u – buiten openingstijden – met de auto ter plaatse laden en lossen. Volg hierbij de aanwijzingen van de marktmeester.

Aanmeldprocedure

1. Via het aanmeldformulier op deze pagina kunt u zich tot uiterlijk 20 juli 2018 online inschrijven.
  2. Uw aanmelding wordt door ons bekeken en gecontroleerd of uw producten passen binnen het concept van ‘De Bazaar’. U ontvangt van ons een factuur wanneer uw producten passen binnen het concept van ‘De Bazaar’. Betaling ontvangen wij graag binnen 14 dagen. Plaatsen worden pas toegekend nadat de betaling volledig ontvangen is. U krijgt een bevestiging welke plaats u is toegekend.
  3. Een wachtlijstbericht betekent dat er te veel gegadigden zijn. Als een andere deelnemer zich terugtrekt krijgt u automatisch bericht van ons.
  4. Krijgt u een afwijzing dan past uw aanbod niet binnen het concept van ‘De Bazaar’. Dit kan zijn omdat er te veel van hetzelfde aanbod is of omdat het product niet past bij De Bazaar zoals wij deze voor ogen hebben.

Annuleren

Annuleren kan tot uiterlijk 14 juli 2018 en wordt het deelnamegeld teruggestort minus € 10,- annuleringskosten. Bij annulering op of ná 14 juli 2018 is terugbetaling helaas niet meer mogelijk.