Aanmelden boekenmarkt

Internationale boekenmarkten

De internationale boekenmarkten vinden viermaal per jaar plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk. De markten bieden ruimte aan zo’n 50 boekenkramen. Boekhandelaren en particulieren uit Nederland en Duitsland met een mooi aanbod kunnen deelnemen aan deze boekenmarkten. Kwaliteit staat centraal op de internationale boekenmarkt. Eénmaal per jaar is er een opruimingsboekenmarkt waar u boeken tegen opruimingsprijzen kunt aanbieden.

Boekenmarkten Heerlyckheid Bredevoort

Direct online inschrijven?

Online inschrijven, snel en gemakkelijk. U krijgt direct uw bevestiging per e-mail toegezonden.

Liever een papieren inschrijfformulier?

Dat kan ook. Print het formulier, vul het in en stuur hem op. Het adres staat op het formulier.

Algemene voorwaarden

1. Inrichten
Tussen 9.00 uur en 10.00 uur

2. Opruimen
Vanaf 16.00 uur. Opruimen vóór 16.00 uur betekent uitsluiting van een volgende deelname.

3. Openingstijden
10.00 uur – 16.00 uur

4. Parkeren
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand van de Koppelkerk. De parkeergelegenheid naast de Koppelkerk wordt gereserveerd voor bezoekers en mindervaliden.
Bij het inrichten en opruimen van de kraam kunt u – buiten openingstijden – met de auto ter plaatse laden en lossen. Volg hierbij de aanwijzingen van de marktmeester.

5. Deelname
Inschrijving KvK is niet verplicht.

6. Kwaliteit en prijsstelling
Kwaliteit staat voorop bij de Bredevoortse boekenmarkten.
Behalve bij de opruimingsmarkten geldt: geen dumping/opruiming.

7. Vaste klantenkorting
Bij minimale deelname aan drie van onze boekenmarkten per jaar bent u vaste klant en krijgt u 10% korting op het totaalbedrag.

8. Annuleren
Annuleren kan tot uiterlijk een maand voor aanvang van de betreffende markt.
Het deelnamegeld wordt teruggestort minus € 10,- annuleringskosten. Bij annulering op of ná deze termijn is terugbetaling helaas niet meer mogelijk.

Aanmeldprocedure

1. Via het aanmeldformulier kunt u zich online inschrijven.
  2. Uw aanmelding wordt door ons bekeken. Wij beoordelen of uw aanbod past binnen het concept van de boekenmarkten. U ontvangt van ons een factuur wanneer uw aanbod past. Betaling ontvangen wij graag binnen 14 dagen na factuurdatum. Plaatsen worden pas toegekend nadat de betaling volledig ontvangen is. U krijgt een bevestiging welke plaats u is toegekend.
  3. Een wachtlijstbericht betekent dat er te veel gegadigden zijn. Als een andere deelnemer zich terugtrekt krijgt u automatisch bericht van ons.
  4. Krijgt u een afwijzing dan past uw aanbod niet binnen het concept van de boekenmarkten. Dit kan zijn omdat er te veel van hetzelfde aanbod is of omdat het aanbod niet past bij de boekenmarkten zoals wij deze voor ogen hebben.