Aanmelden boekenmarkt

Boekenmarkten Bredevoort

Dit jaar viert Bredevoort Boekenstad haar 25-jarig jubileum. Al die jaren vonden de boekenmarkten plaats in het centrum van Bredevoort. Na 25 jaar is het tijd voor een frisse wind. Vanaf heden vinden de boekenmarkten daarom plaats aan de rand van Bredevoort, rondom culturele vrijplaats de Koppelkerk. Pal aan de Boekenstad-parkeerplaatsen. Duidelijk zichtbaar vanaf de grote weg (N318).

Boekenbeurs

De boekenbeurs vindt tweemaal per jaar plaats binnenin de Koppelkerk. De beurs biedt ruimte aan zo’n 20 boekhandelaren uit Nederland en Duitsland. Kwaliteit van het aanbod staat voorop. De boekenbeurs wordt verrijkt met kunst aan de muur.

Boekenbeurs

18 november 2018
  • tafel van 2,5 x 1 m met zwart kleed

Derde zondag boekenmarkt

De derde zondag boekenmarkt vindt in de maanden april t/m oktober plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk. Iedere editie staat een ander thema centraal. Naast het reguliere aanbod zoomen de deelnemende boekhandelaren in op het specifieke thema van de maand.

Particulieren boekenmarkt

De particulieren boekenmarkt vindt eens per jaar plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk. Op deze markt bieden – zoals de naam doet vermoeden – particuliere verkopers hun boeken aan. Er is plaats voor zo’n 50 boekenkramen.

Internationale boekenmarkten

De internationale boekenmarkten vinden driemaal per jaar plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk. De markten bieden ruimte aan zo’n 50 boekhandelaren uit Nederland en Duitsland.

Internationale Pinkster Boekenmarkt

21 mei 2018
  • overdekte kraam van 4 x 1 m

Internationale Jubileum Boekenmarkt

25 aug & 26 aug 2018
50,-/per dag
  • overdekte kraam van 4 x 1 m

Algemene voorwaarden

Bij deelname van de boekenmarkten zijn de volgende algemene voorwaarden van kracht.

Inrichten

Tussen 9.00 uur en 10.30 uur

Opruimen

Vanaf 17.00 uur Opruimen vóór 17.00 uur betekent uitsluiting van een volgende deelname.

11.00 uur – 17.00 uur

Parkeren

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand van de Koppelkerk, de zogenaamde ‘Boekenstad-parkeerplaatsen’. De  parkeergelegenheid naast de Koppelkerk wordt gereserveerd voor bezoekers en mindervaliden. Bij het inrichten en opruimen van de kraam kunt u – buiten openingstijden – met de auto ter plaatse laden en lossen. Volg hierbij de aanwijzingen van de marktmeester.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor op bij de Bredevoortse boekenmarkten: Dus behalve bij opruimingsmarkten: geen dumping, geen eenheidsprijzen, geen opruiming.

Annuleren

Annuleren kan tot uiterlijk een maand voor aanvang van de betreffende markt. Het deelnamegeld wordt teruggestort minus € 10,- annuleringskosten. Bij annulering op of ná deze termijn is terugbetaling helaas niet meer mogelijk.

Aanmeldprocedure

1. Via het aanmeldformulier op deze pagina kunt u zich online inschrijven.
  2. Uw aanmelding wordt door ons bekeken. Wij beoordelen of uw aanbod past binnen het concept van de boekenmarkten. U ontvangt van ons een factuur wanneer uw aanbod past. Betaling ontvangen wij graag binnen 14 dagen na factuurdatum. Plaatsen worden pas toegekend nadat de betaling volledig ontvangen is. U krijgt een bevestiging welke plaats u is toegekend.
  3. Een wachtlijstbericht betekent dat er te veel gegadigden zijn. Als een andere deelnemer zich terugtrekt krijgt u automatisch bericht van ons.
  4. Krijgt u een afwijzing dan past uw aanbod niet binnen het concept van de boekenmarkten. Dit kan zijn omdat er te veel van hetzelfde aanbod is of omdat het aanbod niet past bij de boekenmarkten zoals wij deze voor ogen hebben.
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!