Werkplaats 35

Bazaar: retro & handmade markt

Na het grote succes van de edities in 2017 en 2018, is retro en handmade markt de Bazaar terug op 3 en 4 augustus bij de Koppelkerk in Bredevoort. Een gezellige markt vol retro meubeltjes, brocante, creatievelingen en natuurlijk retro muziek! De Bazaar biedt een uitgebreid aanbod van retro- en vintage-artikelen (van meubeltjes tot kleding) en een groot scala aan handgemaakte producten (van textielkunst tot keramiek, van sieraden tot sculpturen).

Spelregels

1. Marktkramen / tafels
De Bazaar vindt binnenin de Koppelkerk en op het buitenterrein van de Koppelkerk plaats. Binnen staan tafels (voorzien van zwart kleed) van 2,4 x 1 m. Op het buitenterrein staan marktkramen van 4 x 1 m.

2. Kosten
Deelname aan de Bazaar bedraagt € 45,- voor één dag en € 60,- voor twee dagen (per marktkraam of tafel). Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

3. Opbouw
Tussen 9.00 uur en 11.00 uur

4. Opruimen
Vanaf 17.00 uur. Opruimen vóór 17.00 uur betekent uitsluiting van een volgende deelname.

5. Openingstijden
11.00 uur – 17.00 uur

6. Auto’s
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand van de Koppelkerk. De parkeergelegenheid naast de Koppelkerk wordt gereserveerd voor bezoekers en mindervaliden. Bij het inrichten en opruimen van de kraam kunt u – buiten openingstijden – met de auto ter plaatse laden en lossen. Volg hierbij de aanwijzingen van de marktmeester.

7. Selectie
De Bazaar-commissie streeft naar een zo divers mogelijk aanbod. Uw inzending wordt door ons bekeken en beoordeeld. U ontvangt automatisch bericht van ons. U ontvangt een factuur wanneer u wordt geselecteerd. Wordt u afgewezen, dan is uw productcategorie oververtegenwoordigd op de Bazaar of vinden wij uw aanbod niet bij de Bazaar passen.

8. Betaling
Betaling ontvangen wij graag binnen 14 dagen na factuurdatum. Plaatsen worden pas toegekend nadat de betaling volledig ontvangen is. U krijgt een bevestiging welke plaats u is toegekend. Een wachtlijstbericht betekent dat er te veel gegadigden zijn. Als een andere deelnemer zich terugtrekt krijgt u automatisch bericht van ons.

9. Annuleren
Annuleren kan tot uiterlijk een maand voor aanvang van de markt.
Het deelnamegeld wordt teruggestort minus € 10,- annuleringskosten. Bij annulering op of ná deze termijn is terugbetaling helaas niet meer mogelijk.