Laden Agenda

Evenement: De Bazaar

De Bazaar

Na het overweldigende succes van de eerste Bazaar in 2017, is de retro- en handmade markt terug in en rondom de Koppelkerk in Bredevoort! Op zaterdag 11 en zondag 12 augustus om precies te zijn. Een gezellige markt waar natuurlijk retro muziek en een retro foodtruck niet kunnen ontbreken!

De Bazaar biedt een uitgebreid aanbod van retro- en vintage-artikelen (van meubeltjes tot kleding) en een groot scala aan handgemaakte producten (van textielkunst tot schilderijen, van art prints tot sculpturen). Zowel binnen in de kerkzaal als op buitenterrein van de Koppelkerk kunnen creatievelingen en retro-liefhebbers hun hart ophalen.

Op zaterdag en zondag vrolijkt het nostalgische Orgue de Barbarie de markt op. Xandra Storm speelt en zingt chansons op haar Franse draaiorgel samen met u rondom de Koppelkerk. Maar ook retro plaatjesdraaiers mogen niet ontbreken dit weekend: daarom brengt het Leidse duo Plaatjes Vullen Gaatjes de Bazaar op zaterdag en zondag in extra retro-sferen. Het duo draait oude platen op grammofoonspelers in een bijzondere nostalgische setting.

Naast de Bazaar is een bezoekje aan Bredevoort dit weekend meer dan de moeite waard: zondag 12 augustus is er tussen 12.00 en 14.00 uur bovendien een zomerconcert van gitaarvirtuoos Mart Hillen op ’t Zand in Bredevoort.

Wil jij ook op de Bazaar staan?

Gezellig druk op De Bazaar
Plaatjes vullen gaatjes op De Bazaar
Werkplaats 35 op De Bazaar
Deze glimlach bleef het hele weekend van De Bazaar

Begin:
11 aug
Einde:
12 aug
Aanvang:
€ Gratis

Koppelkerk (Binnen en buiten)
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!