Laden Agenda

Literair café: Annegreet van Bergen

26 okt @ 20:00 - 22:00

Op vrijdagavond 26 oktober is bestsellerauteur Annegreet van Bergen te gast in het Literair Café in boekenstad Bredevoort. Ze geeft deze avond een lezing over haar nieuwste boek ‘Het goede leven’, het vervolg op de bestseller ‘Gouden jaren’.

Workshop: Papier vouwen

4 nov @ 14:00 - 15:00

Combineer je bezoek aan de expositie Optische Effecten met een workshop papier vouwen van papiervouw-kunstenaars Henk van der Vorst.

Koppelsessies: Zonen met vaders

4 nov @ 15:00 - 17:00

In de intieme huiskamersetting van het Boekencafé treedt achtkoppige formatie op met geëngageerde Nederlandstalige luisterliedjes. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Kenniscafé: Joke Hermsen

17 nov @ 20:00 - 21:30

Schrijfster en filosofe Joke Hermsen geeft een lezing over haar werk Kairos: een filosofisch pleidooi voor inspiratie, creativiteit en bevlogenheid in ‘meetbare’ tijden.

Boeken: Boekenbeurs

18 nov @ 11:00 - 17:00

Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun kwalitatief beste boeken en prenten aan in de kerkzaal van de Koppelkerk.

Workshop: Demonstratie Optische Fenomenen

18 nov @ 14:00 - 16:00

Te midden van de expositie Optische Effecten geeft verzamelaar in optische kunst Jan Broeders twee demonstraties in optische fenomenen, om 14.00 en om 15.00 uur. Op deze dag is er tevens een boekenbeurs in de kerkzaal van de Koppelkerk.

Kunstlezing: Anton Heyboer

24 nov @ 20:00 - 22:00

Een lezing over het leven en werk van de bijzondere Anton Heyboer door verzamelaars Trees en Willy van Kleef, ter ere van de eerste vriendendag van de Koppelkerk.

Concert: Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix

1 dec @ 20:30 - 22:30

Op zaterdag 1 december treden zangeres Margriet Sjoerdsma en pianist Egbert Derix op in de kerkzaal van de Koppelkerk. In de intimiteit van stem en piano staan ‘favourite songs’ op het programma: van grootheden als Leonard Coen, Tracy Chapman en Billy Joel.

Tegenlicht meet up: Amazon zij met ons

7 dec @ 19:00 - 22:00

Het is de wereldwijde versie van bol.com en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste winkel ter wereld: Amazon. Met de laagste prijzen en de snelste levertijden is de klant koning. Maar welke prijs betaalt de samenleving?

Jazz: Gelre Jazz Trio

9 dec @ 15:00 - 17:00

Op zondag 9 december treedt het Gelre Jazz Trio op als basiscombo tijdens de twee maandelijkse jazz jamsessie in de Koppelkerk in Bredevoort. Muzikanten worden uitgenodigd mee te spelen, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook!

Kunstlezing: Caravaggio

14 dec @ 20:00 - 22:00

Kunsthistorica Maria Driessen is terug in de Koppelkerk met een lezing over Caravaggio en zijn Utrechtse navolgers. De lezing is een inleiding op de grote expositie ‘Utrecht, Caravaggio en Europa’ . Deze is vanaf 16 december te zien is in het Centraal Museum in Utrecht.

Workshop: Demonstratie Optische Effecten

16 dec @ 14:00 - 16:00

Op zondag 16 december zal verzamelaar van optische kunst Jan Broeders twee demonstraties over optische effecten in de kunst geven. De demonstraties sluiten aan bij expositie die momenteel in de Koppelkerk te zien is.

+ Exporteer Evenementen