Laden Evenementen

Koppelsessies: Tribute to Kenny Garrett

  • Dit event is voorbij.

In het thema ‘Staat van de Macht’ eert Aaltenaar en saxofonist Norbert Lensink Kenny Garrett. Garrett is een Amerikaanse postbop-jazzmuzikant en componist die in zijn jeugd erkenning kreeg als lid van het Duke Ellington Orchestra en voor zijn tijd bij de band van Miles Davis. Zijn belangrijkste instrumenten zijn alt- en sopraansaxofoon en fluit. Sinds 1985 streeft hij een solocarrière na en heeft hij een uitgesproken mening over de huidige maatschappij: Sometimes we’re trying to remind people of a higher sense — like Art used to say, to “wipe away the dust of everyday life”.

Tekst gaat verder onder de foto.
Tribute to Kenny Garrett 1

In samenwerking met het Artez Conservatorium Arnhem is er op deze zondagmiddag voor een interessante bezetting gekozen met:
Alto Sax: Norbert Lensink
Piano: Saurav Shrestha
Double bass: Carl Olbrich
Drums: Daniel Louis

Na de sessie is er gelegenheid om gezamenlijk te jammen.

Koppelsessies

Elke laatste zondagmiddag van de maand vindt er van 15.00 tot 17.00 uur een koppelsessie plaats in het Boekencafé van de Koppelkerk. De laagdrempelige, kleine concerten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Optredens van singer-songwriters en open jamsessies van (jazz)muzikanten wisselen elkaar elke maand af.

Wanneer?

Datum:
26 mei 2024
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken