Laden Evenementen

Concert: Gitarist van Supertramp met: Carl Verheyen Band

  • Dit event is voorbij.

Op 24 april geeft de Carl Verheyen Band een concert in onze sfeervolle Kerkzaal.

Carl Verheyen is muzikant, zanger, songwriter, arrangeur, producer en docent. Sinds 1985 is hij de gitarist van Supertramp en heeft voor miljoenen enthousiaste fans over de hele wereld gespeeld.
Met de Carl Verheyen Band toont hij zijn talent en vaardigheid als gitarist, die over de grenzen van muzikale genres heen gaan. 

Carl Verheyen

De Carl Verheyen Band tour is een nieuwe show en een zeldzame kans voor het publiek om een krachtige mix van blues, rock, jazz en zelfs country te ervaren van vier muzikanten van wereldklasse. De voor een Grammy genomineerde Verheyen wordt vergezeld door de gerenommeerde bassist Dave Marotta, die ook heeft opgetreden met o.a. Phil Collins, Neil Diamond, Bruce Hornsby, en talloze anderen. Op drums speelt John Mader, die heeft gewerkt met Bonnie Raitt, Randy Newman, Pat Benatar en vele anderen. John zingt ook achtergrond harmonieën, speelt percussie. En met multi-instrumentalist Troy Dexter op gitaar, keyboards en zang is er niets wat deze band niet kan. Troy is muzikaal leider van Wilson Phillips, een band die in 1989 werd opgericht en nog steeds erg actief is. Zijn vrouw Hollye is een getalenteerde zangeres, het nieuwste lid van de band.

De band:
Carl Verheyen: guitar, vocals

Dave Marotta: bass
John Mader: drums
Troy Dexter: guitar, keyboards, vocals
Hollye Dexter:  background vocals

Speciale gast: support act Bettina Schelker

Ze bespeelt haar akoestische gitaren, laat elektronische klanken en ritmes weerklinken, zingt in 3 talen, laat elke zaal dansen en speelt een “best of” programma met nieuwe en oude nummers. Van dialect, gevolgd door 80’s Duitse pop, tot klassieke songwriternummers in het Engels. Haar eigen muzikale rondreizende circus.

“Carl staat bekend als studiogitarist, maar hij is veel meer dan dat.
Zijn platen hebben het geweldige gevoel van een live speler. Hij speelt met veel gevoel.” 
John Fogerty

Wanneer?

Datum:
24 april 2024
Tijd:
20:30 - 22:30
Zaal open:
20:00 uur
Entree:
€ 25 (in vvk, excl. servicekosten). Aan de deur: €28,-.
 

Waar?


Kerkzaal
Verdieping
Kunsten
Boeken