Laden Evenementen

Boekenmarkt: Internationale Paas Boekenmarkt

 • Dit event is voorbij.

Maandag 1 april vindt de Internationale Paas Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort.

Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Tekst gaat verder onder de foto.

Boekenmarkt Bredevoort - foto: Ronald Falke

Boekenmarkt Bredevoort

Vijfmaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 40 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Vorige Boekenmarkten

  Boekenmarkt: Internationale Pinkster Boekenmarkt

  20 mei @ 10:00 - 17:00

  Maandag 20 mei vindt de Internationale Pinkster Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

  Boekenmarkt: Internationale Paas Boekenmarkt

  1 apr @ 10:00 - 17:00

  Maandag 1 april vindt de Internationale Paas Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

  Boekenmarkt: Internationale Boekenbeurs

  25 nov 2023 @ 10:00 - 26 nov 2023 @ 17:00

  In het weekend van 25 en 26 november vindt er een boekenbeurs plaats in de kerkzaal van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Beide dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun slag slaan in de Koppelkerk.

Wanneer?

Datum:
1 april 2024
Tijd:
10:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Buitenterrein
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken