Laden Evenementen

Muziek: Crawatte – De Laatste Kans (try-out)

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

VOL – er zijn geen plekken meer beschikbaar

Een bandje, dat schept een band voor het leven. Daarover gaat de nieuwe muziektheatershow van Crawatte. Zaterdagavond 16  maart geeft het trio een try-out van hun nieuwe programma ‘De Laatste Kans’ in De Koppelkerk in Bredevoort.  

De ingrediënten: absurd, avontuurlijk en aanstekelijk. 

De Laatste Kans - Crawatte

Gerben Grooten (drums, zang), Roel Venderbosch (bas, zang) en Marc Hijink (gitaar, zang) groeiden alle drie op in de Achterhoek. Dezelfde middelbare school, dezelfde passie en – bijna – dezelfde kapper.

Ze begonnen samen een rocktrio. Hun muzikale smaken pasten niet in één hokje, dus speelden ze alle genres en talen door elkaar en strooiden kwistig met tv- met reclame-tunes. Van disco naar tango, van schlager naar samba; zo bouwde Crawatte een eigen, absurde muzikale speeltuin.

Spelen in je eigen bandje, dat schept een band voor het leven. Daar komen de drie mannen van Crawatte achter als ze terugkeren naar hun roots en elkaar opnieuw vinden, in de muziek. Ze hebben nog één kans om samen de wereld te veroveren, nu als theaterrockers. Het is De Laatste Kans.

In een avondvullend programma vol nieuwe liedjes pakt Crawatte de Sprinter noar Wenters, en voelt de Honger naar Vroeger: ‘Echt melancholisch was ik pas / in de tijd dat ik nog nostalgisch was’.

“Crawatte is muzikaal superslim, ik heb tranen met tuiten gelachen”, zeggen de eerste bezoekers. Maar ga het vooral zelf bekijken.

Album Knickerbocker Bingo – Spotify

Wanneer?

Datum:
16 maart 2024
Tijd:
20:30 - 22:30
Zaal open:
20:00 uur
Entree:
Gratis maar vrije gift wordt gewaardeerd!
 

Waar?


Kerkzaal
Verdieping
Kunsten
Boeken