Laden Evenementen

Literair Café: Sacha Bronwasser

  • Dit event is voorbij.

Luister! Sacha Bronwasser komt naar het Literair Café in de Koppelkerk. Haar in februari 2023  verschenen boek Luister vond na publicatie meteen vele enthousiaste lezers.

Tekst gaat verder onder de foto.
Sacha Bronwasser 1

Innerlijke stem

Luister is Sacha Bronwassers tweede roman. Terwijl haar eerste boek Niets is gelogen over de betrouwbaarheid van herinneringen gaat, staat in Luister de vraag centraal of de mogelijkheid bestaat dat een mens in de toekomst kan kijken.  Het decor van de roman is de in 2015 door aanslagen geteisterde stad Parijs. Dat is waar Marie naartoe gaat na een me-too-achtige ervaring met haar kunstdocent. In Parijs is ze als au-pair verantwoordelijk is voor twee kinderen. De vader van het gezin is ervan overtuigd dat er iets vreselijks gaat gebeuren met Marie. ‘Wie luistert naar zijn innerlijke stem?’

Kijkje in de kunstwereld

De romans van Sacha Bronwasser geven ons een kijkje in de kunstwereld en getuigen van een scherpe blik op de mens in verbinding met verleden en toekomst en op de mens en zijn intuïtie. Bronwasser is naast schrijver en spreker ook kunsthistoricus en curator. Kunst is dan ook een belangrijke constante in haar werk.

Sacha Bronwasser

Sacha Bronwasser

schrijver, spreker en curator,

Sacha Bronwasser is schrijver, spreker en curator, opgeleid als kunsthistoricus. Ze werkte lang als kunstjournalist voor de Volkskrant, maakte meerdere tentoonstellingen en initieerde/leidde diverse culturele initiatieven. Haar debuutroman verscheen in 2019.

Foto: Claudette van de Rakt

Sacha Bronwasser 2

Deze lezing is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Lira Fonds.

Wanneer?

Datum:
23 februari 2024
Tijd:
20:00 - 22:00
Zaal open:
19:30 uur
Entree:
€ 10 in voorverkoop (excl. ticketkosten). Aan de deur € 12,50
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken