Laden Evenementen

Staat van de macht: Theaterworkshop

  • Dit event is voorbij.

In het voorjaar en de zomer van 2024 wordt de voorstelling ‘Ik, alleen’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sophie Zijlstra, op drie prachtige buitenlocaties opgevoerd: het Vestingpark in Bredevoort, Huis Landfort in Megchelen én Kasteel Middachten in Rheden. Theatergroep Smeedwerk gaat in dit stuk samenwerken met een groep amateurspelers. Er is plek voor in totaal 20 spelers en er zijn nog 7 plekken te vergeven die we graag invullen met jongeren en jongvolwassenen. Op dit moment zijn we dus met name op zoek naar spelers in de leeftijd van 16-30 jaar. Val je buiten deze leeftijdscategorie en heb je wel zin om mee te doen? Meld je dan ook aan!

Tekst gaat verder onder de foto.
Theaterworkshop 1

Op 11 januari is er een vrijblijvende inloop-avond in de Koppelkerk in Bredevoort. Aan het eind van deze interactieve avond horen we graag van je of je mee wil doen en dan kun je je gelijk aanmelden voor de reeks workshops. Je wordt dan in 12 workshops klaargestoomd voor de voorstelling. We leren je onder andere de fijne kneepjes van het samenspel, het gebruik van je stem, je fysiek en hoe je de ruimte van een buitenlocatie inneemt. 

Interesse? 

Meld je aan via info@smeedwerk.nl en laat ons weten of je er donderdag 11 januari bij bent.

Praktische informatie

Inloopavond op 11 januari 2024 om 19:30 in de Koppelkerk.
Een overzicht van alle workshopdata is te vinden op https://www.smeedwerk.nl/agenda/

Kosten voor deelname aan de workshops: €120 voor 12 avonden. Bij deelname aan de voorstelling wordt dit bedrag als onkostenvergoeding terugbetaald. Kun je deze bijdrage op dit moment niet missen? Neem dan contact met ons op, dan vinden we samen een oplossing.

Uitvoeringsdata ‘Ik, alleen’:

Vestingpark, Bredevoort: 14, 15, 16 juni 2024
Huis Landfort, Megchelen: 15, 16, 17 augustus 2024
Kasteel Middachten, Rheden: 23, 24, 25 augustus 2024

Theaterworkshop 2

Deze workshop maakt onderdeel uit van het programma ‘Staat van de Macht’.

In het programma ‘Staat van de Macht’ willen we gezamenlijk onderzoeken waar de huidige macht zich concentreert, welke vormen van tegenmacht er bestaan, welke rol burgerinitiatieven kunnen spelen en hoe we de kloof tussen burger en politiek kunnen verkleinen en tot meer verbondenheid kunnen komen.

Wanneer?

Datum:
11 januari 2024
Tijd:
19:30 - 21:30
Entree:
Gratis gratis toegankelijk; aanmelden gewenst
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken