Laden Evenementen

Boekenmarkt: Internationale Boekenbeurs

 • Dit event is voorbij.

Zaterdag 25 en zondag 26 november verandert de kerkzaal van de Koppelkerk weer in een boekenwalhalla. Tijdens deze tweedaagse boekenbeurs bieden een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Behalve de boekenmarkten die al sinds vele jaren bij de Koppelkerk worden georganiseerd rondom de kerk, was er ook twee keer per jaar een boekenbeurs in de kerkzaal. Reeds enkele jaren heeft de boekenbeurs in de Koppelkerk plaatsgevonden, met steeds meer bezoekers. Helaas kwam aan die traditie een einde toen het coronavirus toesloeg en heel veel activiteiten ineens niet meer mogelijk waren.

Dit jaar wordt de traditie weer voortgezet. Boekhandelaren uit Nederland en Duitsland laten u graag hun mooie en speciale boeken zien. Er is een zeer gevarieerd aanbod: tussen romans, thrillers, geïllustreerde boeken, atlassen, oude jeugd- en kinderboeken, boeken over kunst, eerste drukken, gesigneerde exemplaren, oude boeken van enkele honderd jaar oud, vindt u wellicht het boek waarnaar u al lang op zoek bent, of ontdekt u een boek waarvan u niet wist dat het bestond!

Na het zoeken naar dat ene boek, of het bekijken van al het aanbod, kunt u in het gezellige boekencafé naast de zaal een kopje koffie of thee, een frisdrank of iets anders drinken, en/of iets eten. En ook tussendoor kunt u natuurlijk even pauzeren voor een consumptie daar.

Tekst gaat verder onder de foto.
Internationale Boekenbeurs

Boekenmarkt Bredevoort

Vijfmaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 40 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Vorige Boekenmarkten

  Boekenmarkt: Internationale Pinkster Boekenmarkt

  20 mei @ 10:00 - 17:00

  Maandag 20 mei vindt de Internationale Pinkster Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

  Boekenmarkt: Internationale Paas Boekenmarkt

  1 apr @ 10:00 - 17:00

  Maandag 1 april vindt de Internationale Paas Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

  Boekenmarkt: Internationale Boekenbeurs

  25 nov 2023 @ 10:00 - 26 nov 2023 @ 17:00

  In het weekend van 25 en 26 november vindt er een boekenbeurs plaats in de kerkzaal van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Beide dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun slag slaan in de Koppelkerk.

Wanneer?

Datum:
25 november 2023 t/m 26 november 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken