Laden Evenementen

Theater: Zeikwijf met Pauline Redlich

  • Dit event is voorbij.

Weet jij hoe het is om mantelzorger te zijn? Hoe je leven eruitziet als je kind extra zorg nodig heeft, of als je voor je chronisch zieke ouders of partner zorgt? Pauline Redlich speelt haar ‘theater surprise show’ over een mantelzorgmoeder die laveert tussen overleven en verdrinken, zorgen en zeiken.

 

 

Tekst gaat verder onder de foto.

Maak kennis met mediator, zelfzorgcoach, theatermaker en zorgmoeder Pauline Redlich en haar bijzondere project ‘geen mantelzorg zonder goede zelfzorg’. Redlich: ‘In het vliegtuig moet je eerst zelf een zuurstofmasker opzetten, voordat je iemand anders kunt helpen. Mantelzorgers zijn er vaak eerst voor de ander. Uiteindelijk komen zijzelf daardoor tijd, geld en energie tekort. Ze boeten in op vrijheid en spontaniteit. ‘Zeikwijf’ is er speciaal voor hen.’

De voorstelling speelt zich af in een chaotische woonkamer, in de zandbak en tijdens een 12,5-jarig huwelijksfeest. Daar deelt Redlich haar diepste verlangens, angsten en verdriet. Hilarische anekdotes, pijnlijk eerlijke verhalen, tips, humor en een flinke dosis zelfspot loodsen het publiek door allerlei dilemma’s, vooroordelen en taboes. Redlich zoekt het antwoord op de brandende vraag: hoe kun je het intensieve zorgen voor je dierbare volhouden?

Wil jij als naaste of als zorgprofessional beleven én begrijpen wat dit alles met een mantelzorger doet, of ken je iemand die dreigt te bezwijken onder de last van het zorgen? Kom dan samen naar deze bijzondere theater surprise show; het belooft een avond vol herkenning, waardering, cadeautjes en spontaniteit te worden!

Praktische informatie
Theater surprise show ‘Zeikwijf’ met Pauline Redlich op donderdagavond 26 oktober 2023 om 19:30. Bij aanmelding wordt het opgegeven e-mailadres met Pauline Redlich gedeeld, zodat zij haar publiek aanvullende informatie over de voorstelling kan sturen.

Dit theater is onderdeel van het project ‘Bouwen aan de Toekomst’. Deze is mede mogelijk gemaakt door ­financiële ondersteuning door de Provincie Gelderland.

Zeikwijf met Pauline Redlich 1

Wanneer?

Datum:
26 oktober 2023
Tijd:
19:30 - 22:15
Zaal open:
19:00 uur
Entree:
€ 16.75 Aan de deur: €17,50
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken