Laden Evenementen

Concert: Mother Deer & support act Marise den Bakker

  • Dit event is voorbij.

Mother Deer & support act Marise den Bakker

Als je van een avondje songs a la Crosby, Stills, Nash & Young houdt, moet je deze avond reserveren. “Als een wollen deken die je op een gure winteravond om je heen slaat, omarmt de harmonische a capella samenzang van Mother Deer vanaf de eerste noot hun intieme publiek.” – 3voor12Gelderland. Frontman Evert Stroet ging na zijn studie aan het conservatorium werken aan liedjes waarbij hoop en liefde altijd regeert. Het kersverse album “When The Evening Comes” zag dit jaar het daglicht in Luxor en deze jonge band gaat voor een volle bak, samen met zangeres Marise den Bakker die het voorprogramma gaat verzorgen.

Mother Deer & support act Marise den Bakker 1

Kleine bezetting, intense songs

Marise zal de avond samen met één muzikale partner aftrappen. Haar liedjes zijn intens, rauw en vaak heel persoonlijk: ze gaan over angst en hoop, vriendschap en liefde en de strijd die je met jezelf kan voeren om gelukkig te zijn. De kern en oorsprong van de liedjes zit in de akoestische gitaar, maar dit wordt meestal uitgebouwd naar energieke tracks in volle bandbezetting met elektronische sounds, waarin de indringende vocale aanwezigheid van Marise zelf centraal staat. Op deze avond krijgen de songs hun oorspronkelijke akoestische jasje terug.

Mother Deer, zoals een moeder tot haar kind zingt.

Met meerstemmige en kwetsbare samenzang, ondersteund door akoestisch gitaarspel, neemt Mother Deer de luisteraar mee in hun muzikale wereld. In hun songs vertellen zij over het leven, de maatschappij en zijn uitdagingen, waarbij hoop en liefde altijd regeren. Zij spelen een mix van country, folk en pop. De formatie is ontstaan uit een gezamenlijke voorliefde voor Crosby, Stills, Nash & Young, Venice en The Common Linnets.

Mother Deer bestaat uit:
Pim Stegeman: electrische gitaar, zang
Pien Kuipers: zang
Evert Stroet: gitaar, mandoline, zang
Doraly Vermeulen: basgitaar, zang
Rik Haker: pedalsteel, zang

Wanneer?

Datum:
16 september 2023
Tijd:
20:30 - 22:30
Zaal open:
20:00 uur
Entree:
€ 15 (excl. ticketkosten). Aan de kassa: € 18,00
 

Waar?


Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken