Laden Evenementen

Koppelsessies: Jonge talenten – muziekstudenten ROC Rijn-IJssel

  • Dit event is voorbij.

Op zondag 18 juni vindt er een bijzondere Koppelsessie plaats in het Boekencafé. Verschillende muziekstudenten van het ROC Rijn IJssel in Arnhem zullen een eigen set spelen – en met een beetje geluk weten ze elkaar te inspireren tot samenspel.

Tekst gaat verder onder de foto.
Susan Gemser | Sare Weijman | Mila & Mira

Vier verschillende muzikanten maken op deze laagdrempelige zondagmiddagsessie hun opwachting in het Boekencafé. Zij zullen allemaal een set spelen met eigen werk.

Het duo Mila & Mira is een muzikale twee-eenheid waarbij samenzang & vrijheid vooropstaan.  Hun dromerige indie-pop neemt je mee langs zonnige velden en ontwapende dorpjes. Warme akoestische klanken en koele elektronica wisselen elkaar af, gedachten krijgen de vrije loop en dankzij hun gevoel voor hooks blijven de reflecterende teksten van Mila & Mira je nog lang bij (van https://www.concordia.nl/theater/mila-and-mira/).

Sare Weijman schrijft aan de rand van de Veluwse bossen haar mysterieuze folk en alternatieve pop die balanceert op het randje van hoop en melancholie. Dit uit zich in een geheel van sferische nummers in de traditie van de Belgisch-Egyptische zanger Tamino en de Welsh multi-instrumentalist Novo Amor.

Susan Gemser is een modern-folk zangeres die die Nederlandstalige liedjes schrijft met invloeden uit de kleinkunst. Ze vindt het leuk om in de Nederlandse taal de uitersten op te zoeken. Hoe vaag en duidelijk tegelijk kun je zijn?  In januari kwam haar debuutsingle ‘Scherven’ uit: een liedje over de onwetendheid die je ervaart als je afscheid van iemand neemt.

Koppelsessies

Elke laatste zondagmiddag van de maand vindt er van 15.00 tot 17.00 uur een koppelsessie plaats in het Boekencafé van de Koppelkerk. De laagdrempelige, kleine concerten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Optredens van singer-songwriters en open jamsessies van (jazz)muzikanten wisselen elkaar elke maand af.

Wanneer?

Datum:
18 juni 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken