Expositie: Verborgen parels

Verborgen Parels in de  Koppelkerk

Particulieren exposeren ‘verborgen’ werk in de Koppelkerk

Veel van de kunst die wij bij tentoonstellingen zien is afkomstig uit een museumcollectie of van de kunstenaar zelf. Het is daardoor makkelijk om te vergeten dat vele prachtige kunstwerken gewoon bij mensen thuis aan de muur hangen. De Koppelkerk  wil deze ‘private parels’ een podium bieden.

Heeft u zelf een lievelingskunstwerk dat u wel eens in een mooie expositie in de Koppelkerk zou willen zien? Dan kunt u zich aanmelden voor deze expositie. De maker van het werk hoeft geen beroemde kunstenaar te zijn, maar een bijzonder verhaal is een pre. Kunstwerken van alle tijden zijn welkom en iedereen mag één of meerdere werken aanmelden. Uit de bonte verzameling inzendingen zal de Koppelkerk een selectie maken.

De tentoonstelling ‘Verborgen Parels’ is te zien van 4 juni tot en met 2 juli 2023. Speurt u met ons mee? U kunt zich aanmelden tot en met 15 april via onderstaande knop:  Aanmelden kan tot 15 april 2023 .

Voor meer informatie over de expositie & de voorwaarden kunt u contact opnemen met Hiske Kremer: hiske.kremer@koppelkerk.nl

4 juni 2023 t/m 2 juli 2023
Openingstijden: