Laden Evenementen

Concert: Remmelt, Muus & Femke

  • Dit event is voorbij.

NIEUWE DATUM:
25 februari 2023

Met drie stemmen en drie gitaren komt het trio Remmelt, Muus & Femke naar de Koppelkerk. Op zaterdag 25 februari 2023 brengt de band met hun harmonieuze samenzang een mengeling van rock, blues, soul en Americana ten gehore.

Remmelt, Muus & Femke

Remmelt, Muus & Femke

Het trio bestaat uit Hugo Remmelt, Thijs Muus en Femke Japing. De twee heren, die al sinds de jaren negentig optreden, worden aangevuld met de jonge zangeres Japing. Samen treden ze regelmatig op in het hele land met tijdloze nummers van grootmeester Neil Young en andere bekende namen uit de Amerikaanse wereld van singer-songwriters.

Het vakmanschap wordt gecombineerd met een diepe liefde voor het ambachtelijke lied. Met hun samenzang en de drie akoestische gitaren als sfeervolle basis, af en toe aangevuld met percussie en een mondharmonica, weten ze de nummers prachtig te brengen. “Vocaal klinkt het inderdaad griezelig goed tussen deze drie uiteenlopende stemmen”, schreef muziekblad ‘Oor’ over hun samenzang.

Wanneer?

Datum:
25 februari 2023
Tijd:
20:30 - 22:30
Zaal open:
20:00 uur
Entree:
€ 15 (excl. ticketkosten).
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken