Laden Evenementen

Koppelsessies: Paul Jonah en de Smooth Operators

  • Dit event is voorbij.

Op 29 januari trapt Paul Jonah de eerste koppelsessie van 2023 af samen met de akoestische band de Smooth Operators. In het sfeervolle boekencafé zullen ze vooral nieuwe nummers laten horen die nog niet zijn uitgebracht.

Tekst gaat verder onder de foto.
Paul Jonah and the Smooth Operators

Paul Jonah
Met zijn warme stem en virtuoze gitaarspel mengt Paul Jonah het singer-songwriter genre met folk, roots, cinematic en dreampop. Dit levert een interessant repertoire op met verrassende composities en sterke teksten.
Als singer-songwriter heeft hij verschillende singles uitgebracht. Momenteel is hij bezig met de opnames van zijn debuutalbum en is hij actief als componist voor tv- en filmprojecten. Diverse elementen hiervan zullen ook te horen zijn tijdens het intieme optreden.

Paul Jonah en de Smooth Operators 1

Smooth Operators
Tijdens de koppelsessie treedt Paul Jonah op samen met de akoestische band de ‘Smooth Operators’. De band bestaat uit de vrienden Robbin Delsink (cajon), Menno Esmeijer (gitaar) en Irada Delsink (zang). Allen delen een passie voor goede muziek en willen met hun band een relaxte sfeer creëren.

Tekst gaat verder onder de video.

Koppelsessies

Elke laatste zondagmiddag van de maand vindt er van 15.00 tot 17.00 uur een koppelsessie plaats in het Boekencafé van de Koppelkerk. De laagdrempelige, kleine concerten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Optredens van singer-songwriters en open jamsessies van (jazz)muzikanten wisselen elkaar elke maand af.

Wanneer?

Datum:
29 januari 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken