Laden Evenementen

Koppelsessies: Jammsessie met Scopar

  • Dit event is voorbij.

Het is zondagmiddag 27 november weer tijd voor een jazz jamsessie in de Koppelkerk.

De band Scopar leidt de sessie in, maar vooral ook andere muzikanten worden van harte uitgenodigd mee te spelen tijdens de jamsessie.

Tekst gaat verder onder de foto.
Scopar | Foto: PR

Scopar bestaat uit Marton Mengerink op gitaar, Carlo Fles op bas, Bert Weevers op saxen en Willem als drummer. Scopar speelt een eclectische mix van de lekkerste nummers uit de bebop, hardbop, latin, swing, souljazz, fusion en funk.

Marton, Carlo en Bert kennen elkaar van talloze jamsessies. Met Willem op drums erbij is Scopar een kleine, wendbare, energieke en swingende band die lekkere moderne jazz speelt van John Scofield tot Charly Parker. Als luisteraar zul je daarbij moeilijk kunnen stilzitten. Inmiddels hebben ze ofwel in trio, ofwel in in quartet-formatie opgetreden in café’s , op feesten, bij openingen, ed.

Zoals gebruikelijk start Scopar met hun vieren, waarna in het sessie-deel overige muzikanten kunnen aansluiten. De nadruk zal liggen op hardbop en funknummers.

Koppelsessies

Elke laatste zondagmiddag van de maand vindt er van 15.00 tot 17.00 uur een koppelsessie plaats in het Boekencafé van de Koppelkerk. De laagdrempelige, kleine concerten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Optredens van singer-songwriters en open jamsessies van (jazz)muzikanten wisselen elkaar elke maand af.

Wanneer?

Datum:
27 november 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken