Laden Evenementen

Schildercursus: Schilderen voor volwassenen – Esther Visser

  • Dit event is voorbij.

De schildercursus voor volwassenen gaat weer van start met cursussen op de maandagavond, de dinsdagochtend en de woensdagmiddag. De lessen worden gegeven door kunstenaar en kunstdocent Esther Visser. De 10-delige wekelijkse schildercursus start in de eerste week van oktober.

Tekst gaat verder onder de foto.

Schildercursus voor volwassenen in de Koppelkerk door Esther Visser

Schildercursus op maat

Altijd al zin gehad om te (leren) tekenen en schilderen op individueel niveau? De schildercursus vindt plaats in een kleine groep (max. 10 personen), met begeleiding afgestemd op ieders eigen tempo en creatieve ontwikkeling. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Aan de hand van verschillende thema’s werken we onder meer aan het verbeteren van schildertechniek en tekenvaardigheid, schetsproces en bewust leren kijken.

De cursus bestaat uit 10 lessen (1x per week). De 10-delige najaarscursus start in oktober. Voor deze cursus is aanmelden nu mogelijk. De 10-delige voorjaarscursus start in januari. Aanmelden daarvoor is in december mogelijk. Het cursusjaar wordt afgesloten met een gezamenlijke feestelijke buitenschilderdag.

  • Maandagavond 19.30 – 22.00 uur
    3 oktober t/m 12 december 2022
  • Dinsdagochtend 9.30 – 12.00 uur
    4 oktober t/m 13 december 2022
  • Woensdagmiddag 13.30 – 16.00 uur
    5 oktober t/m 14 december 2022

(Dit zijn 10 lessen in 11 weken vanwege de herfstvakantie)

Esther Visser

Esther Visser

Kunstdocent

Esther Visser volgde haar opleiding aan de kunstacademie te Groningen waar ze in 2009 afstudeerde als kunstdocent met de specialisaties schilderen en fotografie. Sindsdien geeft zij les aan zowel jongeren als volwassenen. Haar eigen werk bestaat uit schilderijen op onbehandeld hout en pentekeningen (zie ook www.estherart.nl).

Er is geen restitutie mogelijk; wel kan een gemiste les in overleg worden ingehaald op een ander dagdeel (mits er plek is). De materialen kunnen tijdens de cursus worden aangeschaft of zelf worden meegebracht.

Wanneer?

Datum:
3 oktober 2022 t/m 5 december 2022
Tijd:
Data en tijden zie tekst
Entree:
€ 170 voor 10 lessen van 2,5 uur, incl. koffie en thee, excl. materialen
 

Waar?

Koppelkerk
Cursusruimte (entree via zij-ingang)
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken