Laden Evenementen

Schildercursus: Schilderen met Robert Jansen – najaar 2022

  • Dit event is voorbij.
Schildergezelschap GUM (schilderen is leren kijken, en jezelf corrigeren) in Bredevoort is er voor iedereen die zin heeft om te (leren) tekenen en schilderen. Wie er thuis niet toe komt of de ruimte er niet voor heeft kan bij het sfeervolle en inspirerende gezelschap terecht.

De grootste stimulans blijkt vaak de vaste morgen, middag of avond, de fijne atelierruimte en het sociale aspect, of de groep waarin men schildert. Bovendien wordt er lesgegeven door professioneel kunstenaar Robert Jansen met meer dan 18 jaar ervaring.

De cursussen kenmerken zich door lessen in kleine groepen (7-10 personen). Het accent van de lessen ligt op de persoonlijke instructie en begeleiding van de cursist, dit in ieders eigen tempo en techniek. Talent hoef je niet te hebben; leren kijken is de basis.

Let op!

Er zijn op beide cursusdagen nog enkele plaatsen over. Meedoen? Klik op onderstaande knop om meer informatie te krijgen van Robert Jansen.
Tekst gaat verder onder de video.

Cursusaanbod najaar 2022

Cursusgeld kan uitsluitend contant worden voldaan bij aanvang van de eerste les (pinnen is helaas niet mogelijk). Er is geen restitutie mogelijk; wel is er een mogelijkheid om gemiste lessen in te halen op een ander dagdeel (mits er plek is). Neem voor vragen even contact op met Robert Jansen.

Wanneer?

Datum:
19 september 2022 t/m 6 december 2022
Tijd:
Data en tijden zie tekst
 

Waar?

Koppelkerk
Cursusruimte (entree via zij-ingang)
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken