Laden Evenementen

Workshop: Transparantie als Lise Sore

  • Dit event is voorbij.

Transparantie

Zondagmiddag 4 september vindt de laatste workshops van deze zomer plaats. Deze workshop staat in het teken van ‘Transparantie’.

Kunstenaar Lise Sore maakt metershoge tekeningen van haar zelf. Haar zelfportretten zijn extra bijzonder, omdat ze het portret verdeeld over meerdere transparantie doeken die samen één geheel vormen. Geïnspireerd op het werk van Lise Sore gaan de kinderen hun eigen kunstwerk maken.

Voor haar tekeningen en performances maakt Lise Sore ook echt contact met zichzelf. Ze onderzoekt haar eigen grenzen, identiteit en emotie, en welke aspecten hier vormend zijn.

Tekst gaat verder onder de foto.
Lise Sore - Raken
Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk op een viertal zondagen workshops voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tijdens deze workshops staat er iedere keer een thema centraal uit de tentoonstelling ‘Vrijheid, gelijkheid en eigenheid’, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. In de tentoonstelling is het werk van vijftien kunstenaars te zien: van schilderijen tot foto’s en van sculpturen tot metershoge tekeningen. De workshop kost € 5,- per kind en duurt zo’n 90 minuten. Er is plaats voor acht kinderen. Het reserveren van een plek is noodzakelijk. De workshop begint met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie. De workshop wordt gegeven door Janneke Wikkerink in de Koppelkerk. Ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op ons terras of in het gezellige boekencafé. Zij betalen de reguliere entreeprijs van de Koppelkerk.

Wanneer?

Datum:
4 september 2022
Tijd:
13:30 - 15:00
Entree:
€ 5 incl. glas ranja
 

Waar?

Koppelkerk
Souterrain (entree via hoofd-ingang)
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken