Laden Evenementen

Boekenmarkt: Internationale Augustus Boekenmarkt 2022

  • Dit event is voorbij.

Zondag 28 augustus is het weer tijd voor de Internationale Augustus Boekenmarkt in Bredevoort. Zo’n veertig boekhandelaren uit Nederland en Duitsland veranderen het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk weer in een boekenwalhalla.

Tekst gaat verder onder de foto.

Bredevoort, Internationale Boekenmarkt - (c) Leo van der Linde

Boekenmarkt Bredevoort

Er vinden in Bredevoort Boekenstad regelmatig Internationale Boekenmarkten plaats met zo’n 40 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Wanneer?

Datum:
28 augustus 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Buitenterrein
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken