Laden Evenementen

Workshop: Pixel Art als Sanne de Haan

  • Dit event is voorbij.

Pixel Art

Zondagmiddag 14 augustus vindt de tweede van de vier workshops plaats. Deze workshop staat in het teken van ‘Pixel art’.

Kunstenaar Sanne de Haan maakt van ouderwetse borduurwerken hedendaagse kunstwerken met een twist. Sanne zoekt haar voorbeelden uit kringloopwinkels, oude borduursels, die waarschijnlijk niemand meer aan de muur zou hangen, transformeert zij tot kunst.

Dat gaan de kinderen deze workshop ook doen. Alleen gaan zij met potlood en papier aan de slag. Zo gaan ze hun eigen afbeelding omtoveren tot ‘pixel art’.

Tekst gaat verder onder de foto.
Sanne de Haan - Meta morphosa
Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk op een viertal zondagen workshops voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tijdens deze workshops staat er iedere keer een thema centraal uit de tentoonstelling ‘Vrijheid, gelijkheid en eigenheid’, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. In de tentoonstelling is het werk van vijftien kunstenaars te zien: van schilderijen tot foto’s en van sculpturen tot metershoge tekeningen.

De workshop kost € 5,- per kind en duurt zo’n 90 minuten. Er is plaats voor acht kinderen. Het reserveren van een plek is noodzakelijk.

De workshop begint met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie. De workshop wordt gegeven door Janneke Wikkerink in de Koppelkerk.

Ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op ons terras of in het gezellige boekencafé. Zij betalen de reguliere entreeprijs van de Koppelkerk.

Wanneer?

Datum:
14 augustus 2022
Tijd:
13:30 - 15:00
Entree:
€ 5 incl. glas ranja
 

Waar?

Koppelkerk
Souterrain (entree via hoofd-ingang)
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken