Laden Evenementen

Leesclub: Omarm de chaos – Jan Rotmans

  • Dit event is voorbij.

We bevinden ons op een kantelpunt in de geschiedenis van de mensheid: wat staat ons te doen? De chaos omarmen, aldus transitiedenker Jan Rotmans. Op zondag 26 juni leest en bespreekt de leesclub van de Koppelkerk Rotmans laatste boek ‘Omarm de chaos’.

Tekst gaat verder onder de foto.

Omarm de Chaos - Jan Rotmans

COVID-19, klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit. Na het laatste rapport van het klimaatpanel van de Verenigde Naties kan niemand meer wegkijken. De natuur is onze levensader. Als we die bron vernietigen, vernietigen we uiteindelijk onszelf.

Hoogleraar Jan Rotmans neemt je mee in de manier waarop hij zelf naar de wereld in transitie kijkt. Dat levert een indringend boek op, dat inzicht en overzicht biedt, een hoopvol perspectief schetst voor Nederland en de wereld, en handvatten geeft om zelf in beweging te komen. Rotmans brengt het grote verhaal terug naar het menselijke niveau.

Transities zijn mensenwerk. Wij kunnen de wereld nog redden en uiteindelijk onszelf. De keuze is aan ons.

Wanneer?

Datum:
26 juni 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Zaal open:
19:30 uur
Entree:
Gratis maar een vrije gift is welkom!
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken