Laden Evenementen

Boekenmarkt: Internationale Pinkster Boekenmarkt

  • Dit event is voorbij.

Tweede Pinksterdag is het weer tijd voor de Internationale Pinkster Boekenmarkt in Bredevoort. Op deze dag – maandag 6 juni – bieden deze dag een groot aantal Nederlandse én Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt vindt plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Tekst gaat verder onder de foto.

Boeken struinen op de Boekenmarkt in Bredevoort

Op Tweede Pinksterdag zijn in de Koppelkerk tevens twee exposities te bezoeken. In de kerkzaal is de expositie ‘Vrijheid, Gelijkheid, Eigenheid’ te zien waarin het werk wordt getoond van diverse vrouwelijke en transgender kunstenaars, die – wars van traditionele rolpatronen – hun eigen weg gaan. Om 14.00 uur en 15.00 uur wordt een rondleiding door de expositie aangeboden. In de bovenzaal exposeert de Duitse kunstenaar Günter Wagner met diverse objecten en installaties. De entree voor de exposities bedraagt € 6,- incl. koffie of thee. De boekenmarkt is vrij toegankelijk.

Tekst gaat verder onder de video.

Wanneer?

Datum:
6 juni 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Buitenterrein
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken