Theatercursus: Tineke Ubbels

• Dit event is voorbij.

Wegens het succes van de vorige editie wordt er deze lente weer een theatercursus georganiseerd in de Koppelkerk. De cursus wordt gegeven door theaterdocent Tineke Ubbels. Vanaf dinsdagavond 17 mei start de 3-delige wekelijkse cursus waarbij men leert hoe je het beste je stem en lijf kunt gaan gebruiken.

cursus Tineke Ubbels

Werken aan theatrale vaardigheden

Heb je altijd al eens op het toneel willen staan of wil je ontdekken hoe je meer uit jezelf kan halen? In drie bijeenkomsten geeft Tineke Ubbels allerlei tips en tools om aan de slag te gaan met je performance.

In deze nieuwe reeks kan iedereen weer werken aan zijn theatrale capaciteiten en op zijn niveau aan de slag. Elke avond wordt er gestart vanuit een basissituatie, waarna er gewerkt wordt aan de diverse tools die gebruikt kunnen worden bij het presenteren van jezelf. Dit zal gebeuren zowel vanuit eigen persoonlijkheid als vanuit een gespeeld personage.

Tineke Ubbels

Docent theater

Tineke Ubbels startte met KunstOpSchool in 2008 na het afronden van haar master in kunsteducatie aan ArtEZ in Zwolle. Daarvoor werkte zij als drama- en CKV-docent op het voortgezet onderwijs in Aalten en Winterswijk en realiseerde diverse kunsteducatieve projecten zowel binnen- als buitenschools.

p

Praktische informatie

De cursus vindt plaats op dinsdag 17, 24 en 31 mei 2022. De cursus gaat door bij tien deelnemers en er is maximaal plek voor 16 deelnemers.

17 mei 2022 t/m 31 mei 2022
€ 55 voor de gehele cursus (excl. ticketkosten)

Boekencafé