Laden Evenementen

Boekenmarkt: Internationale Paas Boekenmarkt

  • Dit event is voorbij.

Als vanouds gaat dit jaar het boekenseizoen in Bredevoort weer van start met de Internationale Paas Boekenmarkt. Rondom de Koppelkerk in Bredevoort bieden diverse boekhandelaren uit het hele land en handelaren uit Duitsland hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot 16.00 uur.

Tekst gaat verder onder de foto.

Internationale Paas Boekenmarkt in Bredevoort - (c) van der Galien

In de Koppelkerk zijn op Tweede Paasdag twee exposities te bezoeken. In de kerkzaal is een overzichtsexpositie van wijlen Joop Kruip te bezichtigen. Om 14.00 en 15.00 uur worden er rondleidingen aangeboden door de expositie. In de bovenzaal exposeren cursisten van schilderdocent Robert Jansen.

Wanneer?

Datum:
18 april 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Buitenterrein
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken