Laden Evenementen

Theatercursus: Tineke Ubbels

  • Dit event is voorbij.

Dit voorjaar introduceert de Koppelkerk iets nieuws: een theatercursus. De cursus wordt gegeven door theaterdocent Tineke Ubbels. Vanaf dinsdag 22 maart om 19.30 uur start de 3-delige wekelijkse cursus waarbij men leert hoe je het beste je stem en lijf kunt gaan gebruiken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ellen Richardson

Theatercursus

Heb je altijd al eens op het toneel willen staan of wil je ontdekken hoe je meer uit jezelf kan halen? In drie bijeenkomsten geeft Tineke Ubbels allerlei tips en tools om aan de slag te gaan met je performance. In de eerste bijeenkomst staat het ontdekken van de mogelijkheden van jouw lijf en jouw stem centraal. In de volgende bijeenkomsten ga je aan de slag met de performance, worden deze aan elkaar gepresenteerd en worden eventuele vervolgstappen besproken.

Tineke Ubbels

Tineke Ubbels volgde haar opleiding tot docent theater aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Al tijdens de studie gaf zij toneellessen aan kinderen en volwassenen, en maakte zij diverse theaterproducties. Na het afronden van haar master in kunsteducatie aan ArtEZ in Zwolle in 2008 startte ze haar bedrijf KunstOpSchool. 

Tekst gaat verder onder de video.

Tineke Ubbels

Tineke Ubbels

Docent theater

Tineke Ubbels startte met KunstOpSchool in 2008 na het afronden van haar master in kunsteducatie aan ArtEZ in Zwolle. Daarvoor werkte zij als drama- en CKV-docent op het voortgezet onderwijs in Aalten en Winterswijk en realiseerde diverse kunsteducatieve projecten zowel binnen- als buitenschools.

p

Praktische informatie

De cursus vindt plaats op 22 en 29 maart en 5 april 2022. De cursus gaat door bij tien deelnemers en er is maximaal plek voor 16 deelnemers.

Wanneer?

Datum:
22 maart 2022 t/m 5 april 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Entree:
€ 55 voor de gehele cursus (excl. ticketkosten)
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken