Laden Evenementen

Rondleiding: textielkunstenaar Sonja Hillen

  • Dit event is voorbij.
textielkunstenaar Sonja Hillen 1

Helaas kan de rondleiding van Sonja Hillen niet doorgaan. Door een ongeval heeft Sonja een blessure opgelopen. Excuses voor het ongemak.

Tekst gaat verder onder de foto.

Christopher 2 - Sonja Hillen

Textielkunstenaar Sonja Hillen geeft op vrijdag 11 maart om 13.00 en 16.00 uur een persoonlijke rondleiding door de expositie ‘Tijdspinsels’ in de Koppelkerk in Bredevoort. In de rondleiding zal ze nader ingaan op haar werkwijze, inspiratiebronnen en de werken waarmee ze momenteel exposeert.

Het dagelijkse kwetsbare leven

Het werk van Sonja Hillen gaat over dagelijkse beslommeringen, geluk en tegenslag. Over de dingen die gebeuren in haar leven en in andermans leven. Over plekken waar ze wil zijn, in haar hoofd of met haar hart. Met haar werk zoekt ze naar iets waar ze geen herinneringen aan heeft. Het is een soort heimwee, nostalgie en weemoed met een niet concreet aanwijsbare oorsprong.

Borduurwerk

In zowel haar twee- als driedimensionale werk gebruikt ze textiel in combinatie met tekenen en borduren. De traagheid van het werk en het eindeloze geduld zorgen ervoor dat Sonja Hillen de tijd heeft om het beeld of haar idee bij te sturen. Bovendien geeft het haar de tijd om haar eigen leven te vertragen en zich terug te trekken.

Sonja Hillen

Sonja Hillen

Kunstenaar

Hillen is opgeleid aan de Nieuwe Akademie in Utrecht gevolgd en heeft daarna diverse masterclasses gevolgd. Ze exposeert met haar werk dikwijls in binnen- en buitenland.

p

Praktische informatie

Op zondag 20 maart zal Sonja Hillen om 13.00 en 16.00 uur een uitgebreide rondleiding geven naar aanleiding van haar werk in de tentoonstelling ‘Tijdspinsels’ in de Koppelkerk. De reguliere rondleidingen door de expositie die de Koppelkerk om 14.00 en 15.00 uur aanbiedt, zullen die dag worden aangevuld met persoonlijke inbreng van Sonja.  Er is plaats voor maximaal 8 personen per rondleiding. Aanmelden voor de rondleiding is noodzakelijk.

Meer rondom de expositie Tijdspinsels

There are no upcoming events.

Wanneer?

Datum:
11 maart 2022
Tijd:
13:00 - 16:00
Entree:
€ 6 incl kop koffie/thee
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken