Laden Evenementen

Expositie: Hans & Anja Sennema

  • Dit event is voorbij.

Vanaf 25 februari zijn in de bovenzaal van de Koppelkerk de schilderijen, houtsneden, monotypes en tekeningen van de kunstenaars Hans en Anja Sennema te zien. Hoewel ze al jaren samen zijn, hebben ze beide hun eigen kunstenaarspraktijk. Waar Hans zich voornamelijk richt op het vervormen van de werkelijkheid, laat Anja zich leiden door de tijd en ruimte.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hans Sennema - Kandinsky Herschikt Mijn Tuin

Hans Sennema

Het startpunt van het werk van kunstenaar Hans Sennema is de realiteit. Vervolgens probeert hij de werkelijkheid naar zijn hand te zetten met verschillende technieken. Zo maakt hij houtsneden, tekeningen, schilderijen en combinaties hiervan.

In al zijn werk speelt de compositie, met name de Gulden Snede, een belangrijke rol. Hiermee probeert hij door middel van “trial and error” tot dynamische en toch evenwichtige werken te komen, waarbij verstand, gevoel, harmonie en disharmonie in balans zijn.

Anja Sennema

Het uitgangspunt van Anja Sennema haar beeldende werk zijn haar eigen teksten en gedichten. Ze laat zich leiden door begrippen als tijd en ruimte en probeert deze vorm te geven door ze om te zetten in woorden en beelden. Dit leidt tot een compositie waar beeld en woord samenkomen.

Wanneer?

Datum:
25 februari 2022 t/m 10 april 2022
Openingstijden:
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00
Entree:
€ 6 incl. kop koffie/thee
 

Waar?

Koppelkerk
Bovenzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken