Laden Evenementen

Cursus: Schildercursussen voor volwassenen (ochtend)

  • Dit event is voorbij.

Vanwege de populariteit van schildercursussen voor volwassenen, start de Koppelkerk met twee extra schildercursussen: op de maandagavond en de dinsdagochtend. De lessen worden gegeven door kunstenaar en kunstdocent Esther Visser. Vanaf dinsdagochtend 12 oktober 9:30 uur start de 10-delige wekelijkse schildercursus. De cursus duurt tot 12:00 uur.

Tekst gaat verder onder de foto.

Schildercursus voor volwassenen in de Koppelkerk door Esther Visser

Schildercursus op maat

Altijd al zin gehad om te (leren) tekenen en schilderen op individueel niveau? Vanwege de grote vraag naar schildercursussen voor volwassenen start de Koppelkerk met twee nieuwe schildercursussen. De schildercursus vindt plaats in een kleine groep (max. 10 personen), met begeleiding afgestemd op ieders eigen tempo en creatieve ontwikkeling. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Aan de hand van verschillende thema’s werken we onder meer aan het verbeteren van schildertechniek en tekenvaardigheid, schetsproces en bewust leren kijken.

Esther Visser

Esther Visser

Kunstdocent

Esther Visser volgde haar opleiding aan de kunstacademie te Groningen waar ze in 2009 afstudeerde als kunstdocent met de specialisaties schilderen en fotografie. Sindsdien werkt ze als fotograaf en geeft zij les aan zowel jongeren als volwassenen. Haar eigen werk bestaat uit schilderijen op onbehandeld hout en pentekeningen (zie ook www.estherart.nl).

Er is geen restitutie mogelijk; wel kan een gemiste les in overleg worden ingehaald op een ander dagdeel (mits er plek is). De materialen kunnen tijdens de cursus worden aangeschaft of zelf worden meegebracht. Op kunst- en cultuurbeoefening is niet het coronatoegangsbewijs van toepassing.

Wanneer?

Datum:
12 oktober 2021 t/m 14 december 2021
Tijd:
09:30 - 12:00
Entree:
€ 150 voor 10 lessen van 2,5 uur, incl. koffie en thee, excl. materialen
 

Waar?

Koppelkerk
Cursusruimte (entree via zij-ingang)
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken