Laden Evenementen

Workshop: Speelgoed maken

  • Dit event is voorbij.

In het kader van de Jaren 50-dag die deze dag plaatsvindt, organiseert de Koppelkerk twee kinderworkshops. Voor de workshops laten we ons inspireren door de vijftiger jaren en gaan we ons eigen speelgoed maken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Speelgoed maken - foto: Pixabay

Speelgoed maken

De jaren vijftig waren jaren van schaarste, maar ook van optimisme en creativiteit. Met de materialen die voorhanden waren probeerde men er het beste van te maken. Zo ook bij het maken van speelgoed: van een simpel stuk of oude kleding maakte je een tol of een pop. Vrijdagmiddag 10 september laten we ons door de jaren vijftig inspireren en maken ons eigen stuk speelgoed van gerecycled materiaal.

Praktische informatie

Om 13.30 uur is er een kinderworkshop voor de groepen 1 t/m 4 van de basisschool, en om 15.00 uur een workshop voor de groepen 5 t/m 8. De workshops zijn op deze dag gratis en duren zo’n 75 minuten. Er is plaats voor tien kinderen en het reserveren van een plek is noodzakelijk. De workshop wordt gegeven door educatiemedewerkers van de Koppelkerk.

De Jaren ’50 Dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Aalten.

There are no upcoming events.

Wanneer?

Datum:
10 september 2021
Tijd:
13:30 - 16:00
Entree:
Gratis
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Souterrain (entree via hoofd-ingang)
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken