Laden Evenementen

Boekenmarkt: Internationale Augustus Boekenmarkt

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Anderhalf jaar was het stil in boekenstadje Bredevoort vanwege de coronapandemie, maar zondag 29 augustus is het eindelijk zover: dan vindt er weer een Internationale Boekenmarkt plaats. Zo’n veertig boekhandelaren uit Nederland en Duitsland veranderen het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk weer in een boekenwalhalla.

Tekst gaat verder onder de foto.

Bredevoort, Internationale Boekenmarkt - (c) Leo van der Linde

Pasen is normaal gesproken het startsein van het boekenseizoen in Bredevoort met een Internationale Boekenmarkt, maar de coronapandemie vroeg veel van het uithoudingsvermogen van liefhebbers van boekenstadje Bredevoort. In het najaar van 2019 vond namelijk de laatste boekenmarkt in Bredevoort plaats.

Gelukkig komt daar na anderhalf jaar verandering in: na zorgvuldig overleg met de gemeente en een coronaproof testopstelling van de boekenmarkt heeft de organisatie van de Bredevoortse boekenmarkten – Stichting Koppelkerk – geconcludeerd dat er op verantwoorde wijze boekenmarkten kunnen worden georganiseerd.

Op zondag 29 augustus is het zover. Dan staat het buitenterrein van de Koppelkerk vol boekenkramen van zo’n 40 boekhandelaren uit Nederland en Duitsland. De bezoekersstroom zal worden gereguleerd, met één ingang en één uitgang. Bezoekers wordt gevraagd om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

 

Boekenmarkt Bredevoort

Er vinden in Bredevoort Boekenstad regelmatig Internationale Boekenmarkten plaats met zo’n 40 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Meer boekenmarkten

    Boekenmarkt: Internationale Opruimingsboekenmarkt 2022

    23 okt @ 10:00 - 17:00

    Zondag 23 oktober vindt de Internationale Opruimingsboekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Eén keer per jaar bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken tegen sterk gereduceerde tarieven aan.

Overzicht van de boekenmarkten in 2019

Wanneer?

Datum:
29 augustus 2021
Tijd:
10:00 - 16:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Buitenterrein
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken