Laden Evenementen

Boekenmarkt: Internationale Augustus Boekenmarkt

 • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Anderhalf jaar was het stil in boekenstadje Bredevoort vanwege de coronapandemie, maar zondag 29 augustus is het eindelijk zover: dan vindt er weer een Internationale Boekenmarkt plaats. Zo’n veertig boekhandelaren uit Nederland en Duitsland veranderen het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk weer in een boekenwalhalla.

Tekst gaat verder onder de foto.

Bredevoort, Internationale Boekenmarkt - (c) Leo van der Linde

Pasen is normaal gesproken het startsein van het boekenseizoen in Bredevoort met een Internationale Boekenmarkt, maar de coronapandemie vroeg veel van het uithoudingsvermogen van liefhebbers van boekenstadje Bredevoort. In het najaar van 2019 vond namelijk de laatste boekenmarkt in Bredevoort plaats.

Gelukkig komt daar na anderhalf jaar verandering in: na zorgvuldig overleg met de gemeente en een coronaproof testopstelling van de boekenmarkt heeft de organisatie van de Bredevoortse boekenmarkten – Stichting Koppelkerk – geconcludeerd dat er op verantwoorde wijze boekenmarkten kunnen worden georganiseerd.

Op zondag 29 augustus is het zover. Dan staat het buitenterrein van de Koppelkerk vol boekenkramen van zo’n 40 boekhandelaren uit Nederland en Duitsland. De bezoekersstroom zal worden gereguleerd, met één ingang en één uitgang. Bezoekers wordt gevraagd om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

 

Boekenmarkt Bredevoort

Er vinden in Bredevoort Boekenstad regelmatig Internationale Boekenmarkten plaats met zo’n 40 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Meer boekenmarkten

  Boekenmarkt: Internationale Zomer Boekenmarkt

  14 jul @ 10:00 - 17:00

  Zondag 14 juli vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

  Boekenmarkt: Internationale Augustus Boekenmarkt

  25 aug @ 10:00 - 17:00

  Zondag 25 augustus vindt de Internationale Augustus Boekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Overzicht van de boekenmarkten in 2019

Wanneer?

Datum:
29 augustus 2021
Tijd:
10:00 - 16:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Buitenterrein
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken