Laden Evenementen

Workshop: Draadsculptuur

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk elke zondag van de maand augustus workshops voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tijdens deze workshops staat er iedere keer een ambacht centraal van de tentoonstelling Kunst | Ambacht, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. In deze tentoonstelling is het werk van acht kunstenaars te zien. Allen beoefenen een andere discipline: van houtbewerken tot sieraden maken en van wet plate fotografie tot fijnschilderen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Draadsculptuur 1

Hout, draad en tang

Zondagmiddag 15 augustus vindt de derde van de vijf workshops plaats. Deze workshop staat in het teken van draadsculpturen. Met hout en staal maakt kunstenaar Mirjan Koldeweij bijzondere sculpturen. Tijdens de workshop ga je met draad, een tang en hout een eigen kunstwerk maken. Wat voor figuur ga jij maken?

De workshop kost € 5,- per kind en duurt zo’n 75 minuten. Er is plaats voor acht kinderen en het reserveren van een plek is noodzakelijk.

De workshop begint met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie. De workshop wordt gegeven door educatiemedewerkers van de Koppelkerk.

Ouders, opa’s en oma’s zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op ons terras of in het gezellige boekencafé. Zij betalen de reguliere entreeprijs van de Koppelkerk.

There are no upcoming events.

Wanneer?

Datum:
15 augustus 2021
Tijd:
13:30 - 15:00
Entree:
€ 5 voor de workshop incl glas ranja, entree Koppelkerk € 6,- incl. kop koffie thee; t/m 18 jaar gratis entree
 

Waar?

Koppelkerk
Souterrain (entree via hoofd-ingang)
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken