Laden Evenementen

Boekpresentatie (online): Annegreet van Bergen – Noo kriege wi-j ’t baeter

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Live in gesprek met bestseller-auteur Annegreet van Bergen (bekend van Gouden Jaren) over haar nieuwste boek ‘Noo kriege wi-j ’t baeter’ over de wederopbouwtijd in de Achterhoek. Zondagavond 22 november om 19.30 uur vanuit je woonkamer.

Tekst gaat verder onder de foto.

Noo kriege wi-j 't baeter - Annegreet van Bergen

Waan je je (weer) even in de jaren ‘40 ‘50 en ‘60 van de vorige eeuw tijdens deze livestream met bestsellerauteur Annegreet van Bergen tijdens de boeklancering van ‘Noo kriege wi-j ‘t baeter.’ Een boek dat tot stand is gekomen voor het project ‘Een nieuwe Tijd! Wederopbouw in de Achterhoek’ waarin telkens de brug wordt geslagen tussen uitdagingen van vroeger en van nu.

In deze livestream vertelt Annegreet alles over de totstandkoming van dit boek vol met persoonlijke verhalen over de wederopbouwtijd in de Achterhoek. En over hoe deze periode ook nu nog z’n sporen vindt.

Verhalen over het badwater delen met broertjes en zusjes, televisie kijken bij de buren, naoberhulp en je eigen voedsel verbouwen. Over de tijd van schaarste en woningnood, maar ook van optimisme en innovatie. Een periode waarin de Achterhoek, door uitvindingen als de televisie, steeds meer uit haar isolement kwam.

Alvast een boek bestellen? De eerste 50 bestellingen krijgen een gesigneerd exemplaar van Annegreet.

Wanneer?

Datum:
22 november 2020 t/m 31 december 2023
Entree:
Gratis
 

Waar?

Online event.
Verdieping
Kunsten
Boeken